One More Night!

Phil Collins Tributeband

De vraag naar Tributebands is de laatste jaren steeds groter geworden. In veel line-ups zien we de bekende namen steeds vaker een prominente plaats innemen.

De muziek van Phil Collins leeft als nooit tevoren bij generaties muziekliefhebbers. One More Night, een professionele 12-koppige band van internationale topmuzikanten, brengt je terug naar de hoogtijdagen van deze levende legende. Bereid je voor op een fantastische show met het allerbeste van Phil Collins!

Phil Collins Tributeband boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Phil Collins Tributeband boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.