A Night With Janis Joplin

Janis Joplin Tribute

Eind 2018 is in een klein gezelschap van muzikanten achter de coulissen het idee ontstaan om zelfstandig een professionele theatershow te maken over het leven van de rock legende Janis Joplin. Daar is meteen gevolg aan gegeven en na intensieve voorbereidingen en audities volgde dit jaar een aantal geslaagde try outs in theaters en op festivals. Dat heeft geresulteerd in een uitgebalanceerde en indrukwekkende theaterproductie die heel goed ontvangen is door het publiek en door de theaters.

De begeleidingsband, onder leiding van Bram Smeele, bestaat uit zeven professionele musici en de rol van Janis wordt op een fantastische manier vertolkt door zangeres Kira Kool, zij vertelt op een muzikale manier de levensloop van Janis. Tijdens de anderhalf uur durende show ervaar je zelf het bewogen leven van Janis en de sfeer van de sixties, flower power en Woodstock. Natuurlijk komen de grote hits als Me & Bobby McGee, Piece Of My Heart, Mercedes Benz voorbij.

De begeleidingsband zal de sound uit de sixties zo laten klinken dat je een constante herinnering beleefd uit die tijd en een fantastische avond zult hebben.

A Night With Janis Joplin boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

A Night With Janis Joplin boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.