The King is Back!

A Vision Of Elvis

De grote hitshow A Vision Of Elvis met in de hoofdrol Rob Kingsley, winnaar van de National Tribute Music Awards, ‘Officiële Elvis Show’ en ‘No.1 Male Tribute Artist’, staat internationaal bekend als het beste Elvis Presley-tribute-concert, dat vandaag de dag over de hele wereld toert.

Ed Bonja, een oude Elvis-vriend, fotograaf en tourmanager, werd diep getroffen door Rob’s optreden en merkte op: ‘Hij zingt als Elvis, maar het allerbelangrijkste is dat hij de ziel van Elvis lijkt te vangen – zijn charisma, zijn gebaren – verdomd zelfs. loopt als Elvis”

A Vision of Elvis heeft voor duizenden fans opgetreden in grote theaters, festivals en arena’s over de hele wereld en heeft geschiedenis geschreven door de eerste Elvis-tribute-artiest te zijn die in het New Wembley Stadium optrad voor meer dan 50.000 mensen.

A Vision of Elvis boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

A Vision Of Elvis boeken?
Prijs v.a. € 4.495,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.