A live recreation of ABBA Live in Concert

Abba Forever

ABBA Forever wordt erkend als een van de beste live-recreaties van ABBA Live in Concert en theaterpubliek heeft al lang genoten van deze fantastische recreatie van misschien wel ’s werelds grootste popband. Een belangrijke mijlpaal in hun carrière was hun zesde uitverkochte theatertour door Zweden, de thuisbasis van de oorspronkelijke supergroep ABBA.

In hun geweldige liveshow wordt het unieke ABBA-geluid gerepliceerd met ongelooflijke aandacht voor detail, met behulp van een zeskoppige band met elektrische en akoestische gitaren, keyboards en piano, drums en basgitaar. Twee uitstekende ABBA-meisjes maken de line-up compleet en voegen de essentiële glitter en glamour toe aan een goed gepolijste en zacht humoristische show.

De prachtige teksten van Benny en Bjorn worden in prachtige harmonie gezongen door alle zes de artiesten op het podium. Dynamische non-stop choreografie, verbluffende beelden, muzikaal vakmanschap van topklasse en een volledig live optreden zorgen ervoor dat de ABBA Forever Show het publiek boeit wanneer ze het podium betreden.

Vol spanning en uitbundigheid, oogverblindende kostuums en authentiek lichtontwerp, neemt ABBA Forever je mee op een reis terug naar de jaren 70; de show zal je gegarandeerd aan het dansen krijgen in de gangpaden.

ABBA Forever boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

ABBA Forever boeken?
Prijs v.a. € 4.495,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.