Genieten van legendarische songs

American Heroes

Wie kent ze niet, de grote helden uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis met o.a. Rob Crosby uit Nashville. Denk hierbij aan Bob Dylan, Neil Young, The Byrds, The Eagles, Fleetwood Mac, John Mayor, Bruce Springsteen, Merle Haggard, Johnny Cash, Willie Nelson Carl Perkins en niet te vergeten Crosby, him self.

Rob is een echte topmuzikant, hier vooral bekend door zijn werk voor The Common Linnets en Ilse DeLange. Met bandleden uit de Marcel Fisser band en DMP band, iconen in het begeleiden van artiesten uit Nederland en Nashville.

American Heroes boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

American Heroes boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.