CAT Concepts & Talent

blank

IT’S ALL FUN AND GAMES UNTIL

SOMEONE CALLS THE CATS,

THEN IT’S A NEW GAME; HIDE AND SEEK

Prijs onder voorbehoud:

op aanvraag

 • Dance show
 • Duur: op aanvraag
 • exclusief
 • Bezetting: op aanvraag
 • Genre: Dance and show

Over CAT 

Bij CAT (Concepts & Talent) creëren we concepten en bieden professionele dansers, gymnasten en modellen. CAT-concepten &  talenten werkt al 10 jaar met succes en ondersteunt bij de grootste evenementen en artiesten. Ons portfolio bevat onder andere:

 

 • Armin Only World Tour “Mirage”
 • Armin Van Buuren “A State Of Trance”
 • Duitse band Scooter
 • Sexy By Nature van Sunnery James en Ryan Marciano
 • Heldeep van Oliver Heldens

Images – CAT Concepts & Talent

Zomer in Ibiza

Al jaren vindt u de concepten van CAT in de grootste Venues op Ibiza denk hieraan bij Ushaia en de vele beachparty’s. Bent u wel eens tijdens de zomermaanden op Ibiza geweest dan heeft u de meiden ongetwijfeld door het centrum zien paraderen.

Videos – CAT Concepts & Talents

De getoonde video’s van evenementen of promotieteams zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden welke CAT voor u kan realiseren. Heeft u zelf een leuk idee of evenement neem eens vrijblijvend contact met ons op!

Eerste informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht!

Besloten of openbaar optreden?

5 + 9 =

Cat international booking agency in the Netherlands

Welke informatie is nodig voor een definitieve boeking ?

 • Welke artiest band of act wilt u boeken?
 • Datum van het optreden.
 • Tijdstip van het optreden.
 • Uw persoonlijke contactgegevens.
 • Adresgegevens van de locatie.
 • Contactpersoon op locatie.
 • Wat voor type feest en voor hoeveel personen?
 • Is het een besloten of openbaar optreden?
 • Bijzonderheden; bijvoorbeeld,- verrassing voor iemand-speciale gelegenheid-moeilijk bereikbaar.

Meer informatie:

Bel ons gerust tijdens kantooruren op:

+31 (0)13  570 22 55 of +31 (0)653130823

BYE BYE BABY – JERSEY BOYS

BYE BYE BABY – JERSEY BOYS

blank

Prijs onder voorbehoud:

€ 3500,-

 • Tape-act
 • Duur: 2 x 45 minuten
 • Geluid: inclusief tot 500 personen
 • Bezetting: 4 personen
 • Genre: Engelstalig / oldies

BYE BYE BABY 

Het heeft 3 jaar geduurd, maar BYE BYE BABY wordt nu de grootste trekpleister op de zeer competitieve Jersey Boy-markt.

Bijvoorbeeld de staande ovatie en bijna vol publiek in het Dunstable Grove theater, ze verdubbelden hun bezoekers aantallen sinds hun laatste optreden daar slechts 6 maanden geleden.

BYE BYE BABY speelt alleen nummers van Frankie Valli en The Four Seasons

BYE BYE BABY is de enige show die het verhaal van Frankie Valli en The Four Seasons op dezelfde manier vertelt als The Jersey Boys London West End Show, dus het is veel meer dan alleen een hoop liedjes aan elkaar geregen.

Ze brengen hun eigen volledige PA-systeem en geluidstechnicus plus lichtinstallatie en brengen de grootste hits van Frankie Valli & The Four Seasons Hits, waaronder:

BEGGIN’, CAN’T TAKE MY EYES OFF YOU’’ LETS HANG ON’ ‘RAG DOLL’, WALK LIKE A MAN, SHERRY, WORKING MY WAY BACK TO YOU, ’BIG GIRLS DON’T CRY, BYE BYE BABY (BABY GOODBYE)

De show is alleen beschikbaar op playback, dat zijn de 4 zangers die live vocalen uitvoeren met de muziek op achtergrondtracks, aangezien sociale afstandsmuzikanten onmogelijk zijn met 4 vocalisten die gedetailleerde choreografie uitvoeren.

Eerste informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht!

Besloten of openbaar optreden?

13 + 11 =

Cat international booking agency in the Netherlands

Welke informatie is nodig voor een definitieve boeking ?

 • Welke artiest band of act wilt u boeken?
 • Datum van het optreden.
 • Tijdstip van het optreden.
 • Uw persoonlijke contactgegevens.
 • Adresgegevens van de locatie.
 • Contactpersoon op locatie.
 • Wat voor type feest en voor hoeveel personen?
 • Is het een besloten of openbaar optreden?
 • Bijzonderheden; bijvoorbeeld,- verrassing voor iemand-speciale gelegenheid-moeilijk bereikbaar.

Meer informatie:

Bel ons gerust tijdens kantooruren op:

+31 (0)13  570 22 55 of +31 (0)653130823

Roy Orbinson & The Traveling Wilbury’s

Roy Orbinson & The Traveling Wilbury’s

blank
Roy Orbinson-Travelin Wilbury's

In de late jaren 80 werd een van de beroemdste en meest memorabele supergroepen aller tijden geboren, The Travelling Wilburys. Met vijf afzonderlijke iconen op zich, creëerde dit formidabele team een album dat de muziekindustrie volledig op zijn kop zette en wereldwijd meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht. Door de aanzienlijke talenten van George Harrison,

Roy Orbison, Jeff Lynne, Tom Petty en Bob Dylan te bundelen, waren The Wilburys een echte kracht om rekening mee te houden en creëerden ze een geluid en stijl die zo uniek waren, dat er zelfs tot op de dag van vandaag nog nooit iets helemaal is geweest. het leuk vinden. Nu kun je ze samen beleven met deze geweldige tribute show.

Met een gemakkelijke, ontspannen stijl, uitstekende zang en muzikaliteit en een groot respect voor elkaars talent, zullen deze jongens je een geweldige avond vol up-tempo feelgood-entertainment bezorgen zoals je nog nooit eerder hebt gezien.

De show bevat ook enkele individuele hits van de Famous 5, waaronder MR BLUE SKY, ROLL OVER BEETHOVEN, SWEET TALKIN WOMAN, ALL OVER THE WORLD, I WONT BACK DOWN, FREE FALLIN, RUNNING DOWN A DREAM, BLOWIN IN THE WIND, THE MIGHTY QUINN, KNOCKIN on heaven’s door, here comes the sun, i GOT MY MIND SET ON YOU, MY SWEET LORD, PRETTY WOMAN, ONLY THE LONELY, IN DREAMS, YOU GOT IT EN i DROVE ALL NIGHT.

Mark Pearson as George Harrison

Mark zit al meer dan 30 jaar in de showbusiness en heeft op enkele van de grootste podia in het land gespeeld, waaronder Wembly Arena, NEC Birmingham, Sheffield Arena, Hammersmoth Apollo en Glasgow SECC. Hij kwam bij de band in juni 2018 en is snel een Wilbury-favoriet onder onze fans geworden, dankzij zijn gemakkelijke charme en natuurlijke uitstraling op het podium. Voeg daarbij zijn opwindende gitaarspel en dit is een man die zeker indruk zal maken.
In West End werkte Mark in ‘Elvis – The Musical’ met PJ Proby en meer recentelijk hielp hij bij het opzetten en spelen van gitaar in ‘Some Guys Have All The Luck’ – A tribute to Rod Stewart. Hij heeft over de hele wereld gewerkt, waaronder Rome, Portugal, Frankrijk, Kuala Lumpar en de VS.

Paul Hopkins als Roy Orbinson

Paul treedt al meer dan 20 jaar op met zijn eerbetoon aan The “Big O”. Paul speelde in enkele van de grootste theaters van het land, waaronder The London Palladium, en toerde ook wereldwijd in de VS, het Midden-Oosten en Scandinavië om er maar een paar te noemen. Hij verscheen in verschillende van zijn eigen reizende producties en werkte ook voor grote producerende bedrijven en bedrijfsreuzen.

We zijn erg trots om de muziek rauw en echt te houden, zonder de hulp van kliktracks of vooraf opgenomen achtergrondzang. Het kan moeilijk zijn zonder een volledig orkest bij ons te hebben, maar iedereen speelt zijn hart, om ervoor te zorgen dat we je een volledig live show kunnen brengen. Alles wordt waar mogelijk in de originele toonsoort gedaan en is trouw aan de manier waarop de originele band het schreef en speelde. We proberen niet onze eigen interpretatie in de muziek te stoppen, omdat het ons doel is om het te laten klinken als de platen die we allemaal kennen en waar we van houden.

Aubrey Robinson als Bob Dylan

In de afgelopen 35 jaar heeft Aubrey gewerkt en het podium gedeeld met artiesten als Jimmy Osmond, Russell Watson, Jane McDonald, Ray Lewis en Paper Lace. De afgelopen 12 jaar heeft hij uitgebreid gewerkt in theaterproducties, waarbij hij toerde door het Verenigd Koninkrijk en Europa, evenals in West End. Hij is ook een veelgevraagd theater- en dansorganist; hij was de afgelopen 15 jaar de vaste organist van Sheffield City Hall en trad ook op op locaties in het hele land, waaronder de iconische Blackpool Tower Ballroom.
Als hij niet op tournee is, is hij eigenaar van Harmony Music School in Sheffield. Met twee vestigingen en meer dan 450 studenten is dit nu een van de grootste particuliere muziekscholen in South Yorkshire.

blank

Red Litchfield als Jeff Lynn

Red kwam pas in januari 2019 bij de band en was een fantastische aanwinst voor de show. Muziek heeft sinds zijn vijfde piano gespeeld en heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van Red. Toen ik opgroeide met het luisteren naar bands als AC / DC en Fleetwood Mac, zorgde hij op negenjarige leeftijd voor een natuurlijke progressie naar de gitaar.Hij speelde en leerde van artiesten variërend van Chad Smith (Red Hot Chilli Peppers), Whitesnake en Scott Gorham (Thin Lizzy) tot Daniel Beddingfield en Pete Waterman.

Na zes jaar semi-professioneel gitarist te zijn geweest, sloot hij zich aan bij zijn eerste internationale functionele band. Nadat hij vier contracten had afgesloten op cruiseschepen, veerboten en vijfsterrenhotels waar het normaal is om tot vijf sets per nacht te spelen, ging hij al snel de mentale en fysieke uitdaging aan die nodig is om in een energieke feestband op te treden. Het dwong hem ook om zijn basisvaardigheid als achtergrondzang aan te scherpen, die uitgroeide tot de mannelijke hoofdvocalist in een band met twee zangeressen.

Roy Orbinson & Travelin Wilbury's

Buddy Baker als Tom Petty

Buddy kwam begin 2018 bij de show en nam de fulltime rol op zich van de Amerikaanse pop / rocklegende Tom Petty, die we helaas in 2017 zijn kwijtgeraakt. Buddy heeft een zeer opwindende carrièregeschiedenis en heeft behoorlijk wat tijd doorgebracht met leven en leven. werken in de VS Hij gaf muziekles sinds 1991, zowel privé als op universiteiten in het VK en Amerika. Hij gaf zelfs les aan Berkeley in 1998.
Buddy’s talenten hebben hem over de hele wereld gebracht, waaronder Spanje, Frankrijk, Portugal en Oostenrijk. Hij toerde behoorlijk uitgebreid in de Verenigde Staten met Brian White, Martina McBride, Lisa Stansfield, Antonio Fargas en Chesney Hawkes.

Jake Perretta is Jim Keltner

Jake pakte een paar drumsticks toen hij 10 was en begon meteen met lessen en optredens in schoolbands, lokale muziekgroepen en met vrienden in een coverband. Dit bracht hem een aantal geweldige kansen, waaronder een optreden in het Eden Project, de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Weymouth en de Royal Albert Hall.

Hij ging studeren aan The Academy of Contemporary Music, Guildford, waar hij les kreeg van Toby Drummond (Wicked, Billy Elliot, Lion King), Frank Tontoh (Amy Winehouse, Craig David) en Pete Riley (Guthrie Govan, Republica). Hij is blijven studeren bij Pete Riley en andere vooraanstaande drummers, waaronder Dave Weckl, Peter Erskine, Todd Sucherman, Neal Wilkinson en Bruce Becker.
Naast zijn huidige band die natuurlijk ‘Roy Orbison and the Traveling Wilburys Experience’ is, is Jake erg opgewonden om op te treden in zijn eigen originele band, ‘Khaki Scouts’, met binnenkort een debuutalbum.

Eerste informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht!

Besloten of openbaar optreden?

7 + 10 =

Cat international booking agency in the Netherlands

Welke informatie is nodig voor een definitieve boeking ?

 • Welke artiest band of act wilt u boeken?
 • Datum van het optreden.
 • Tijdstip van het optreden.
 • Uw persoonlijke contactgegevens.
 • Adresgegevens van de locatie.
 • Contactpersoon op locatie.
 • Wat voor type feest en voor hoeveel personen?
 • Is het een besloten of openbaar optreden?
 • Bijzonderheden; bijvoorbeeld,- verrassing voor iemand-speciale gelegenheid-moeilijk bereikbaar.

Meer informatie:

Bel ons gerust tijdens kantooruren op:

+31 (0)13  570 22 55 of +31 (0)653130823

SVNteen Dancers

SVNteen Dancers

Prijs onder voorbehoud:

Vanaf € 350,- p.p

 • Tape-act
 • Duur: op aanvraag
 • Geluid: exclusief
 • Genre: Dance

Door de jaren heen heeft Svnteen allerlei verschillende shows geproduceerd en is er een groot netwerk van dansers/essen ontstaan. We zouden die artiesten graag noemen en nu een dansers sector introduceren . Met artiesten die over de hele wereld hebben gedanst en gechoreografeerd, zijn we er meer dan zeker van dat we iets kunnen bieden om uw publiek te prikkelen en te imponeren. Of het nu gaat om freestyle dansers voor een club of een groep dansers die routines uitvoeren die passen bij het thema van uw evenement, 17 dansers hebben het. Hieronder staan  een aantal voorbeelden

blank

Zoe Francesca

Zoe studeerde aan Kingston University London en behaalde een 1e klas BA (Hons) in Dans. Sinds haar afstuderen geeft Zoe dansles aan de Universiteit van Leeds, zowel op lagere als middelbare scholen en lessen voor volwassenen voor The Dance Studio Leeds.
Je hebt misschien Zoe zien optreden in het Leeds Rhinos Dance-team op een speldag of een gemeenschapsproject leiden. Zoe is een veelzijdige artiest met een scala aan dansstijlen onder haar riem. Zoe heeft ook een passie voor choreografie die wordt getoond via haar conceptvideo’s voor haar YouTube-kanaal en haar eigen team ZF Dancers die regelmatig samenwerken met Svnteen Ents.

 

blank

Louise Watson

Louise studeerde dans en muziektheater aan het Renaissance Arts Conservatoire en Aerial Hoop aan Leeds Aerial Arts. De afgelopen jaren heeft ze gedanst in verschillende periodedrama’s voor zowel BBC als ITV. Louise en heeft meegewerkt aan het toeren van pantomimes voor scholen en heeft opgetreden in kindershows en liefdadigheidsevenementen. Ze geeft nu de hele week dansles aan alle leeftijden, maar vindt het nog steeds heerlijk om haar dansschoenen aan te trekken en op te treden wanneer ze maar kan!
Louise heeft getraind in meerdere stijlen en past verbazingwekkend goed in verschillende concepten en shows. Dit maakt haar een geweldige toevoeging aan Team 17.

Lauren Cher Evans

Lauren Cher Evans,

is opgeleid aan de Northern School of Contemporary Dance. Sindsdien treedt Lauren de afgelopen tien jaar professioneel op. Ze concentreert zich voornamelijk op de stijlen commercieel, hedendaags, jazz en straat Lauren heeft een duidelijk idee van wie ze is als artiest. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement of een modeshow, Lauren weet hoe ze het podium moet bewerken. Enkele van Lauren’s credits en eerdere klanten zijn onder meer Flirty Dancing, The MOBO Awards, Adidas en New Balancecontent goes here.

Louise Hey

Louise Hey,

behaalde een BA (Hons) in Dans en Muziektheater aan de Universiteit en bleef daarna haar droom nastreven om een professionele danseres en zangeres te worden.
Louise is een ervaren danseres die optreedt in showteams in verschillende hotels over de hele wereld en op een aantal cruiseschepen, waaronder SAGA, Fred Olsen, Celestyal en Thomson (nu Marella). Meer recent is Louise gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en treedt ze op in theaters, vakantieparken en op evenementen door het hele land. Een leuk feit over Louise is dat ze op een hoogte van 4.500 meter uit een vliegtuig is gesprongen en er absoluut van genoten heeft. Louise voegt een geweldige persoonlijkheid en aanwezigheid toe op het podium in 17 producties!

blank

Ella Hey,

heeft op vele fantastische locaties opgetreden als danseres, waaronder het Shaftesbury Avenue-theater en het New Wimbledon-theater, en ze werkte ook samen met choreografen uit het West End om een jazzbedrijfstour te voltooien.
Ella heeft veel ervaring als performer met het binnenhalen van pantomimecontracten, danscontracten in Cyprus en toert nu met 17 Ents.
Ella is ook een dansleraar aan de Starlight Academy en Liquid Dance.

blank

Alice Wilkins

Alice is een performancekunstenaar, choreograaf en voormalig Disney-castlid!Vorig jaar verscheen ze op Channel 4’s “Flirty Dancing”, meest recentelijk zong ze op BBC’s ‘Love Song’, en binnenkort debuteert ze op ‘Maori Television’ als een bijrol in een nieuwe comedyshow! Haar opleiding omvat een eersteklas BA (hons) diploma in hedendaagse dans en een postdoctoraal certificaat in theater. Alice heeft 8 jaar internationale ervaring in festivals, evenementen, hotels, themaparken en theaters

Eerste informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht!

Besloten of openbaar optreden?

7 + 3 =

Cat international booking agency in the Netherlands

Welke informatie is nodig voor een definitieve boeking ?

 • Welke artiest band of act wilt u boeken?
 • Datum van het optreden.
 • Tijdstip van het optreden.
 • Uw persoonlijke contactgegevens.
 • Adresgegevens van de locatie.
 • Contactpersoon op locatie.
 • Wat voor type feest en voor hoeveel personen?
 • Is het een besloten of openbaar optreden?
 • Bijzonderheden; bijvoorbeeld,- verrassing voor iemand-speciale gelegenheid-moeilijk bereikbaar.

Meer informatie:

Bel ons gerust tijdens kantooruren op:

+31 (0)13  570 22 55 of +31 (0)653130823

Mods & Rockers show

Mods & Rockers show

THE MODS EN ROCKERS SHOW
 
Gewoon geweldig, wat een show wat een mega goede band. Heerlijk meedeinen op de hits van onze jeugdjaren. Zoveel flair en passie gewoon echt perfect voor een topavond rocken.
 
Dini

Booking agent, CAT International

The magic bus – Videos

blank

Bekijk de Mods en Rockers Show van Johnny Warman’s Magic Bus – met muzikanten die hebben opgetreden met Roger Daltrey, Pete Townshend en John Entwistle van de band zelf. De Mods and Rockers show, brengt je de beste muzikale herinnering naar je toe van de jaren zestig en zeventig. De Mods en Rockers hebben vrede gesloten om een ​​van de grootste tijdperken in de populaire muziek te vieren.

Nummer van onder andere:

 • Rolling Stones
 • The Beatles
 • Small Faces
 • The Kinks
 • Jimi Hendrix
 • The Animals
 • The Zombies… and many more.

Dus of je nu een parka of een leren parka hebt, of een scooter of een Norton, bereid je voor op een avond puur entertainment van een van de beste bands op het live circuit.

En dit alles uitgevoerd door topmuzikanten die hebben gewerkt met The Who, David Bowie, Bruce Springsteen, Foo Fighters en The Small Faces.

‘Het is de moeite waard om deze jongens te bekijken. Niet te missen.

The magic bus doet ook meerdere andere shows!

Je kunt ze ook inhuren voor the TOTAL 60 en 70/80 jaren ROCK Show en de The Total Who Show. (Zie videos links) Het gage is gelijk.

 

 

Eerste informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht!

Besloten of openbaar optreden?

15 + 7 =

Cat international booking agency in the Netherlands

Welke informatie is nodig voor een definitieve boeking ?

 • Welke artiest band of act wilt u boeken?
 • Datum van het optreden.
 • Tijdstip van het optreden.
 • Uw persoonlijke contactgegevens.
 • Adresgegevens van de locatie.
 • Contactpersoon op locatie.
 • Wat voor type feest en voor hoeveel personen?
 • Is het een besloten of openbaar optreden?
 • Bijzonderheden; bijvoorbeeld,- verrassing voor iemand-speciale gelegenheid-moeilijk bereikbaar.

Meer informatie:

Bel ons gerust tijdens kantooruren op:

+31 (0)13  570 22 55 of +31 (0)653130823

Pin It on Pinterest