Tina Turner Tribute

Tina Turner Tribute

Tina Turner Tribute

De energie springt ervan af, net als bij Tina Turner zelf, de kleding, zag en dans zijn gewoon niet van echt te onderscheiden. Dit is een Must See Show!!

Dini

Booking agent, CAT International

Videos

TIna Turner Tribute (Justine)

Justine zingt nu al meer dan 30 jaar professioneel en heeft veel in theaters en op de nationale tv gewerkt, ze is ook een veelgevraagde sessiezangeres voor enkele van de grootste platenlabels in het VK.

In haar vroege carrière kon ze gezien worden als een dynamische zangeres in de bekende cabaretscène en kon ze bogen op het kennen van meer dan 5000 liedjes, en werd ze een menselijke jukebox op locaties.

Justine is Anastacia

In 2002 zou haar carrière van richting veranderen. Na het winnen van ITV’s “Stars in their Eyes” als Anastacia, was haar eerbetoonshow “Justine is Anastacia” erg gewild en ze bracht de volgende 6 jaar door als haar over de hele wereld. Toen Anastacia stopte met het uitbrengen van albums en haar populariteit afnam, was het tijd om weer van richting te veranderen.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken dit is een heerlijke show.

 

Totally TINA

Omdat Justine bij veel gelegenheden te horen had gekregen dat ze echt klonk als Tina Turner, stelde ze zichzelf de uitdaging om de beste kopie te worden die ze kon zijn. Maar dit zou enige transformatie vergen! Na urenlang videomateriaal te hebben bekeken, maniertjes en bewegingen te bekijken, de allerbelangrijkste pruik met de hand te maken, te beslissen welke kostuums te kopiëren, naar geklets en honderden versies van dezelfde liedjes uit verschillende decennia te hebben geluisterd, werd Totally TINA gemaakt.

Net als bij Tina zouden dansers hier een groot deel van moeten uitmaken en verrassend genoeg klaagde niemand van de band! Een groep professionele dansers werd met de hand geplukt, de choreografie was gebaseerd op Tina’s liveshows en onze eigen unieke creaties werden gemaakt en de hele productie werd gerepeteerd, aangepast en opnieuw gerepeteerd.

“Ik ben veel langer mezelf dan dat ik een eerbetoon ben aan een artiest en het is soms vreemd om te transformeren in mijn grote alter ego. Maar je komt met ontzettend veel weg door TINA te zijn! ” Haar pure aanwezigheid, haar energie, haar nederigheid en dyanamitische zang. Als ik zelf geen succes kan behalen en haar fans niet al te overstuur zijn, kan ik niemand bedenken die ik ook liever hulde. Ik heb mezelf nooit als een imitator beschouwd en op geen enkele manier denk ik ooit dat ik de legende van mevrouw Turner kan vervangen, maar ik hoop dat als ze ooit de show ziet, ze het harde werk en de opoffering die we erin hebben gestopt zal waarderen. we kunnen haar naam blijven verspreiden onder haar fans.

Zeg ik aan het einde altijd tegen ons publiek. Als je maar een seconde voelde dat je weer naar Tina keek, dan is ons werk gedaan “

Kom na de show ‘hallo’ zeggen en laat je met mij en de meiden op de foto. Hou van “Jx

Eerste informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht!

Besloten of openbaar optreden?

6 + 7 =

Cat international booking agency in the Netherlands

Welke informatie is nodig voor een definitieve boeking ?

  • Welke artiest band of act wilt u boeken?
  • Datum van het optreden.
  • Tijdstip van het optreden.
  • Uw persoonlijke contactgegevens.
  • Adresgegevens van de locatie.
  • Contactpersoon op locatie.
  • Wat voor type feest en voor hoeveel personen?
  • Is het een besloten of openbaar optreden?
  • Bijzonderheden; bijvoorbeeld,- verrassing voor iemand-speciale gelegenheid-moeilijk bereikbaar.

Meer informatie:

Bel ons gerust tijdens kantooruren op:

+31 (0)13  570 22 55 of +31 (0)653130823

Pin It on Pinterest