Anthony Bennet – Motivatie spreker

antonny-bennet

Anthony Bennett – Miracle Man – Inspirational & Motivational Speaker

Anthony Bennett is een inspirerende en motiverende spreker en een begenadigde fondsenwerver, die opnieuw leerde lopen, praten en weer praten nadat hij tegelijkertijd drie virusinfecties had opgelopen.
Na wat velen als een wonder zouden beschouwen, kreeg Anthony slechts 10% kans op overleving, maar is volledig hersteld en inspireert bedrijven, scholen en organisaties met zijn optimisme en bruisende persoonlijkheid.

In 2006, na zijn terugkeer van een reis naar Disneyland Parijs, werd Anthony ernstig ziek en moest hij vechten voor zijn leven.
De oorzaak was beperkt tot de airconditioning in de coach en trof 80% van de studenten tijdens de reis, maar liet Anthony achter met:

• 10% overlevingskans na het oplopen van 3 virale infecties – Streph-pneumonie, Influenza en Staphylococcus• Zijn witte bloedcellen waren tot nul gereduceerd
• Hij kreeg aan een aanval terwijl hij in coma lag
• Hij werd 12 keer gereanimeerd en weer tot leven gewekt
• Hij leerde opnieuw lopen, praten en ademen na 3 weken op een Extra Corporal Membrane Oxygenation (ECMO) -machine

Nadat hij volledig hersteld was, speelde Anthony een belangrijke rol bij het winnen van een liefdadigheids partnerschap van £ 7,5 miljoen tussen Whitbread PLC en Great Ormond Street Hospital childrens Charity
Hij reisde 4 jaar door het Verenigd Koninkrijk om teams te inspireren om betrokken te raken bij het inzamelen van de broodnodige fondsen voor het goede doel van de kinderen. Het ingezamelde geld ging naar de bouw van een gloednieuwe ziekenhuisvleugel waardoor het kinderziekenhuis tot 20% meer kinderen kon behandelen.

Hij werd uitgeroepen tot een van de gelukkigste mensen in het VK in de Independent op de Sunday’s 2015 Happy List, een programma dat door de premier werd erkend voor zijn inspanningen om het leven van anderen te verrijken en van Groot-Brittannië een betere plek te maken.

Anthony is nu een internationale spreker en inspireert publiek wereldwijd.

ONDERWERPEN

Met een zeer aanstekelijke en positieve kijk op het leven neemt Anthony zijn publiek mee op een cruciale reis over hoe hij een enorme negatieve situatie veranderde en deze gebruikte om positieve uiterlijke rimpelingen in zijn dagelijks leven aan te wakkeren.

Zijn onderwerpen –

• De kracht van teamwerk
• Omgaan met tegenslagen
• Uw superkracht gebruiken en delen
• Motivatie behouden
• Veerkracht

Voor welzijn gerelateerde evenementen houdt hij een speciale lezing met de titel – Een oprechte dank van een ex-patiënt

Zijn vorige klantenkring omvat Network Rail , CIPD, BT, Costa Coffee, Whitbread, Premier Inn, Allocate, Beefeater en de BMA om er maar een paar te noemen.
Zijn toespraken zijn een boeiend verslag van de kracht van teamwerk, met rijk inzicht, eerlijkheid, nederigheid en humor, gecombineerd met een op afbeeldingen gebaseerde presentatie die zijn verhaal complimenteert en de hele reis tot leven brengt.

De presentatie geeft iedereen inzicht in de superkracht die ze hebben, of ze dat nu dagelijks waarderen of niet. Anthony’s tot nadenken stemmende sessies verheffen de harten en geesten van alle luisteraars. Wat is jouw superkracht?

Webinars

Tijdens de coronaviruspandemie heeft Anthony zijn presentatie online gezet.

In zijn presentaties, bij uitstek geschikt voor kleine aantallen om ze interactiever te maken, spreekt Anthony over het belang van teamwerk en prijst hij het belangrijke werk van de NHS en hoe iedereen, van de verpleegsters, artsen en schoonmakers, heeft geholpen zijn leven te redden.
Hij vertelde ook over de ervaring die zijn ouders meemaakten en hoe ze met een erg ziek kind omgingen. Anthony spreekt over het belang van ja zeggen tegen kansen en hoe het nemen van sprongen in het enge onbekende tot verbazingwekkende resultaten kan leiden.

GETUIGENISSEN

“Anthony’s innemende stijl en het vermogen om zijn presentatie / persoonlijk verhaal af te stemmen op het publiek, zetten de tweedaagse conferentie op een hoog niveau – binnen twintig minuten maakte Anthony het publiek afwisselend aan het lachen en huilen en vertelde hij een opbeurend verhaal over teamwerk in een stressvolle en zeer emotioneel geladen omgeving – en het was bij het goede doel. De passie die hij toont bij het delen van zijn ervaringen; boeiend en inspirerend zijn publiek, speel. De feedback van de sessie was gewoon de meest positieve die ik ooit heb gekend ”

– Glen Hodgson, Hoofd Gezondheidszorg, GS1

“Anthony’s presentatie aan het volledige cohort van 270 studenten uit jaar 12 was een echte triomf.
Zelden kan een spreker het publiek zo lang vasthouden, maar Anthony’s toespraak, zijn anekdotes en zijn inspirerende boodschap over het overwinnen van tegenspoed werden door al onze jongvolwassenen beluisterd met respect, enthousiasme en met grote ogen. Ik vroeg Anthony om terug te keren en zou zoveel mogelijk andere scholen aanmoedigen om hetzelfde te doen. De verandering in de houding van mensen na Anthony’s toespraak was voelbaar en duidelijk, wij van Greenford High School zijn erg blij dat we zo’n boeiende en gepassioneerde jongeman hebben gevonden. ”

– Meneer Jones, assistent-hoofdonderwijzer, Greenford High School

“Sinds 2006 is Anthony een enorme aanwinst voor het goede doel. De passie die hij toont bij het delen van zijn ervaringen; het boeien en inspireren van zijn publiek, speelde een belangrijke rol bij het helpen van het goede doel om een partnerschap van meer dan £ 7,5 miljoen met Whitbread plc veilig te stellen. het vermogen om contact te leggen met, mensen te inspireren en te motiveren om fondsenwerving te ondersteunen en zichzelf te pushen naar persoonlijk succes is verbazingwekkend. Hij is zo positief en het is een genoegen om getuige te zijn van de impact die hij heeft op mensen, hen te betrekken bij fondsenwerving en hen te helpen de het vermogen dat ze hebben om echt een verschil te maken voor anderen. ”

– Tim Johnson, CEO, Great Ormond Street Children’s Charity.

We nodigden Anthony uit voor onze verkoopconferentie in Spanje. Hij was echt motiverend en inspirerend. Een genot om mee te maken en een geweldig individu. Sterk aanbevolen

Mark Pettitt, CEO, Kimal Group PLC

Tijdens ons recente Pride and Practice-evenement had Salisbury NHS het voorrecht om de persoonlijke reis van Anthony Bennett te horen. Deze jongeman zorgde er door zijn verhaal voor dat we al het goede aan de NHS vierden, maar nog belangrijker, dat we de gelegenheid creëerden om na te denken over onze persoonlijke focus en toewijding om het beste te zijn dat we kunnen zijn. Bedankt Anthony dat je ons vooruit hebt geholpen op ons verbeter pad.

-Cara Charles Bark CEO, Salisbury NHS Foundation Trust

Alles verliep erg soepel en het was geweldig om Anthony mee te hebben om het een beetje interessanter te maken en zeker iedereen zeker te inspireren! Iedereen was erg positief over hem, dus het resultaat was uitstekend.

Coastal Group

Het personeel praat nog steeds over het evenement en het lijkt een echte impact op hen te hebben gehad en hoe ze de organisatie zien. Een bijzonder hoogtepunt was dat je er was om met iedereen te praten en met iedereen in contact te komen.
Bedankt voor het delen van uw inspirerende verhaal en voor uw geduld en betrokkenheid bij het personeel, zelfs nadat het evenement was afgelopen. Dit vertegenwoordigde een echt vleugje klasse en was volgens mij volledig in overeenstemming met hoe je die dag tegenkwam. Je reis was buitengewoon krachtig en resoneerde voorbij de strijd van tevoren en sloot naadloos aan op het thema van de dag dat was – samen.

Tower Hamlets

We hebben veel reacties gehad van de aanwezigen. Hij gaf absoluut zo’n positieve sfeer af vanaf het podium en had iedereen geboeid, op het puntje van hun stoel. Hij gaf absoluut zo’n positieve sfeer af vanaf het podium en had iedereen geboeid, op het puntje van hun stoel. Hij tilde de hele kamer op en inspireerde ons echt om ons best te blijven doen en kansen te grijpen. Zo’n fenomenale spreker. Ik denk dat wat hem uniek maakt zijn positiviteit is, maar hij is zo aanwezig en deed zijn best om erachter te komen wat we als samenleving doen of onze doelen in het leven. Een spreker die tijd laten nemen, gaf een persoonlijk tintje.
Exeter Universiteit

Anthony was absoluut briljant! Hij is waarschijnlijk een van de meest inspirerende sprekers die ik ooit heb gehoord. Hij sprak op zo’n natuurlijke manier vanuit het hart, het was alsof ik een 1: 1-gesprek met hem had en hij betrokken de studenten vanaf het begin. Anthony’s kijk op het leven en de manier waarop hij dit aanpakt, die misschien buiten zijn comfortzone vallen, zette me zeker aan het denken! Het was een waar genoegen om zo’n lieve, inspirerende jongeman te ontmoeten en ik ben er zeker van dat we Anthony zullen vragen om opnieuw te spreken op een van onze toekomstige evenementen.

Northwest Skils Development-netwerk

We hebben geweldige feedback gekregen – hier zijn de hoogtepunten:

• “Uitstekend – beste evenement tot nu toe! Zeer inspirerend ”
•” Gewoon geïnspireerd door Anthony, en ontroerd door zijn verhaal ”
• “Uitstekend! Een heel frisse en inspirerende spreker. Goed om te horen van iemand die zo natuurlijk en vrij is met zijn ervaringen en gevoelens. Gewoon!”
• “Ik vond Anthony erg inspirerende en geweldige praktische tips!”
• “Vermakelijk en inspirerend – een geweldige spreker en charmante jongeman”
• “Vond het erg inspirerend. Het haalde me uit mijn drukke dag en gebruikelijke routine, en liet me de andere aspecten van het leven zien waarvan we ons allemaal bewust zouden moeten zijn en waar we onszelf van tijd tot tijd aan moeten herinneren. ”
•“ Mooi, positief, nuttig ”

IQVIA

We hebben erg genoten van Anthony te ontmoeten en fascinerend om zijn verhaal te horen, ook interessant om zijn mening over teamwork te horen – we werken nauw samen als een team en door naar hem te luisteren, werden onze gedachten en overtuigingen in samenwerking versterkt.
Janus Henderson

Het ging fantastisch! Hij is een geweldige kerel! Het publiek hield van hem en zijn verhaal, iemand merkte op dat het ons eraan herinnert dat het leven gewoon te kort is.
Swim England

Onnodig te zeggen dat Anthony geweldig was en iedereen geïnspireerd liet om ‘ja’ te zeggen en de moed om buiten hun comfortzone te treden. Er werden een paar tranen weggeveegd toen zijn moeder zich vooraan bij hem voegde!

Universitair Ziekenhuizen Birmingham NHS Foundation Trust

Anthony was absoluut fantastisch en hij resoneerde echt met het publiek, dus we waren erg blij hem te mogen spreken op het evenement

GEZONDHEIDSONDERWIJS ENGELAND

Anthony was briljant! Iedereen was weggeblazen door zijn inspirerende verhaal en ik zal hem van harte aanbevelen bij mijn collega’s bij andere bedrijven.
UNITY BAN

Eerste informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht!

Besloten of openbaar optreden?

14 + 2 =

Cat international booking agency in the Netherlands

Welke informatie is nodig voor een definitieve boeking ?

 • Welke artiest band of act wilt u boeken?
 • Datum van het optreden.
 • Tijdstip van het optreden.
 • Uw persoonlijke contactgegevens.
 • Adresgegevens van de locatie.
 • Contactpersoon op locatie.
 • Wat voor type feest en voor hoeveel personen?
 • Is het een besloten of openbaar optreden?
 • Bijzonderheden; bijvoorbeeld,- verrassing voor iemand-speciale gelegenheid-moeilijk bereikbaar.

Meer informatie:

Bel ons gerust tijdens kantooruren op:

+31 (0)13  570 22 55 of +31 (0)653130823

New Amen Corner

New Amen Corner

NEW AMEN CORNER

Ze zijn met hun formatie heel veelzijdig en hebben verschillende tribute shows, varierend van de jaren zestiger en de tachtiger jaren ook zijn ze de Glen Leon band en doen ze een One Night show van Tom Jones.

Dini

Booking agent, CAT International

Videos

NEW AMEN CORNER

De nieuwe Amen Corner is de afgelopen jaren naar voren gekomen als misschien wel de populairste band op het circuit van de jaren zestig. De band heeft een ongeëvenaard vermogen om het geluid en de sfeer van die gedenkwaardige periode 50 jaar geleden zo perfect na te bootsen toen muziek goede vibraties over de hele wereld stuurde.

De muzikanten van de New Amen Corner hebben een ongeëvenaarde muzikale stamboom en zijn bandleden geweest bij onder meer Screaming Lord Sutch, The Symbols, Jeff Beck, Alexsis Korner, Roy Wood, Robert Plant, Alvin Stardust, Ruby Turner, Mike Oldfield en Jaki Graham om er maar een paar te noemen! 

De reputatie die de band de afgelopen tien jaar heeft opgebouwd, heeft ervoor gezorgd dat ze het podium betraden met iconen uit de jaren zestig als Wayne Fontana, Steve Ellis, Cliff Bennett, Mike Pender, Brian Hyland, Chip Hawkes, Tony Crane, Peter Noone, PP Arnold, Chris Farlowe en Mike d’Abo.

The New Amen Corner heeft een vijftal verschillende shows samengesteld met wisselend repertoire:

 • THE SOUL SURVIVORS
 • BRINGING ON BACK THE 60s
 • BRINGING ON BACK THE 80s
 • THE GLEN LEON BAND
 • ONE NIGHT OF TOM JONES

Bekijk de video’s om een goed beeld te krijgen van deze rasartiesten.

 

 

The Soul Survivors zijn al meer dan dertig jaar de toonaangevende Britse exponenten van klassieke soul en goede oude Brisitsh-ritme en blues. Geïnspireerd door Otis Redding, Marvin Gaye, Sam & Dave en Wilson Pickett, leveren de Souls keer op keer een perfecte mix van authenticiteit en enthousiasme. 

De show is helemaal up-to-date in 2020 en bevat ook moderne klassiekers van artiesten Bruno Mars, Pharrell en Nile Rodgers. Verkrijgbaar van een 4 – 7-koppige band, je bent verzekerd van een avond vol vloervullende, voetstampende klassiekers van het eerste nummer tot het laatste.

De New Amen Corner heeft het respect van muziekliefhebbers uit de jaren 60 overal gewonnen en speelde samen met enkele van de grootste artiesten uit die tijd. Dit zijn onder meer Chris Farlowe, Cliff Bennett, Dave Berry, Mike d’Abo, Mike Pender, PP Arnold, Steve Ellis, Tony Crane en Wayne Fontana om er maar een paar te noemen! Er is geen band die meer gekwalificeerd is dan The New Amen Corner om de traditie van de muziek uit de jaren 60 levend te houden.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Door het geluid en de look uit die periode getrouw na te bootsen, onderscheidt Bringing on back the Sixties zich van alle andere shows. In combinatie met authentieke visuele begeleiding op het verbluffende grote scherm, ben je verzekerd van een onvergetelijke avond die je terugbrengt naar het meest iconische decennium aller tijden.

Het terugbrengen van de jaren tachtig is het beste eerbetoon aan het decennium dat vandaag op de weg is. 

Reis terug naar het tijdperk dat beroemd is om groot haar, spandex en de Rubiks Cube voor een avond vol non-stop retro-anthems die je in de ban zullen doen. 

Met authentieke kostuums en instrumenten is deze vierdelige, krachtige liveshow een terugkeer naar het met synthpop doordrenkte tijdperk dat ons mensen als Duran Duran, Wham! & Depeche Mode, evenals de rockklassiekers van Van Halen, Huey Lewis en Bryan Adams.

 

Vergeet je beenwarmers niet, het is een gegarandeerde avond vol vloervullende klassiekers van het eerste nummer tot het laatste.

De Glen Leon-band is een poptrio uit de West Midlands met in de hoofdrol leden van de Britse top-sixties-revivalisten, ‘The New Amen Corner’. 

Na talloze succesvolle Britse en Europese theatertournees en festivaloptredens, met steun van enkele van de beste stemmen uit de gouden tijd, waaronder Mike Pender, Chris Farlowe en Peter Noone, is het zeker om te zeggen dat deze jongens hun job meer dan aankunnen!

De band wordt geleid door de uitzonderlijke zang- en gitaartalenten van Glen Leon en beschikt over de krachtige vader en zoon ritmesectie van Dave en Jack Howson. Of het nu gaat om beathits uit de jaren zestig, tijdloze pop uit de jaren tachtig, indieklassiekers uit de jaren negentig of hedendaagse hitparades, de band van Glen Leon heeft alles in huis om je feest, bruiloft of feest met een echte swing te laten verlopen.

Maak je klaar om te kussen en verliefd te worden op The Boy From Nowhere!

Deze werkelijk uitstekende concertproductie viert de man, de muziek en de stem van een van de grootste zangers van onze tijd, Sir Tom Jones.

Samen met West End Star Glen Leon’s verbazingwekkende vocale gelijkenis en krachtig bereik, een band van begaafde muzikanten en uitstekende achtergrondzangers, neemt deze veelgeprezen show je mee op een prachtige achtbaanrit door vijf decennia aan hits waaronder; Het is niet ongebruikelijk, Green Green Grass of Home, Sex Bomb, Fall in Love, Kiss, Thunderball, She’s A Lady, What’s New Pussycat en nog veel meer.

De verwachtingen overtreffen, waar het ook speelt, My My My Delilah levert op elk niveau.

Eerste informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht!

Besloten of openbaar optreden?

9 + 3 =

Cat international booking agency in the Netherlands

Welke informatie is nodig voor een definitieve boeking ?

 • Welke artiest band of act wilt u boeken?
 • Datum van het optreden.
 • Tijdstip van het optreden.
 • Uw persoonlijke contactgegevens.
 • Adresgegevens van de locatie.
 • Contactpersoon op locatie.
 • Wat voor type feest en voor hoeveel personen?
 • Is het een besloten of openbaar optreden?
 • Bijzonderheden; bijvoorbeeld,- verrassing voor iemand-speciale gelegenheid-moeilijk bereikbaar.

Meer informatie:

Bel ons gerust tijdens kantooruren op:

+31 (0)13  570 22 55 of +31 (0)653130823

Stayin Alive – BEEGEES Tribute

Stayin Alive – BEEGEES Tribute

Stayin Alive 

De beste look a likes met hoogwaardige kwaliteit zang en geluid. Gewoon echt goed en zeer professioneel zelfs de hoge tonen klinken gelijk als de echte BEEGEES. Een aanrader dus!!!!

Dini

Booking agent, CAT International

Stayin Alive – Videos

Stayin Alive

Stayin Alive wordt door vele gezien als de beste Europese tribute band van de BEEGEES.

In sound en Looks.

Volgens The Stage Newspaper, “Een van de meest overtuigende en geweldige tribute bands die ik in mijn leven gezien heb.

Stayin Alive is de enige BEE GEES Tribute band die de mosterd bij de maaltijd serveert in een “live”set up.

Fantastisch om naar de te kijken en een genot om naar te luisteren, deze definitieve Bees Gees Tribute band, er is geen gelijke.

The Band is op verschillende manieren te boeken;

Trio, playback met tape, met hun eigen 3 pers. Band of met een bestaande band ter plaatse.

Zij werden door de nationale UK’s tribute awards ondescheiden als the Nummer 1 tribute van The Bee Gees.

Jimmy Stanley as Robin Gibb…… Jimmy first appeared on ITV’s ‘Stars In Their Eyes ‘ as Robin Gibb in 1994 and went on to form Stayin Alive UK in 1997
Alan Leather as Maurice Gibb…… Alan joined Stayin Alive UK from its creation in 1997 along with Jimmy and the bands very first ‘Barry’.
Bill Howard as Barry Gibb…… Bill joined Stayin Alive UK in 2007 and became the bands 5th ‘ Barry

Eerste informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht!

Besloten of openbaar optreden?

2 + 2 =

Cat international booking agency in the Netherlands

Welke informatie is nodig voor een definitieve boeking ?

 • Welke artiest band of act wilt u boeken?
 • Datum van het optreden.
 • Tijdstip van het optreden.
 • Uw persoonlijke contactgegevens.
 • Adresgegevens van de locatie.
 • Contactpersoon op locatie.
 • Wat voor type feest en voor hoeveel personen?
 • Is het een besloten of openbaar optreden?
 • Bijzonderheden; bijvoorbeeld,- verrassing voor iemand-speciale gelegenheid-moeilijk bereikbaar.

Meer informatie:

Bel ons gerust tijdens kantooruren op:

+31 (0)13  570 22 55 of +31 (0)653130823

Robbie W as Robbie Williams

Robbie W as Robbie Williams

Robbie W. from the UK !

Maar wat een waarzinnige entertainer deze levensechte Robbie. De performance van deze Robbie W. from the UK is ronduit geweldig.

Dini

Booking agent, CAT International

Robbie Tribute Show W – Videos

Robin Williams Tribute & look-a-like by Robbie W

Het afgelopen decennium heeft Tony het publiek over de hele wereld versteld doen staan ​​met zijn geweldige vertolking van de grootste entertainer van Groot-Brittannië, Robbie Williams! Na zijn debuut in ‘Legends’ van Trevor Chance, treedt Tony op over de hele wereld, waardoor het publiek voortdurend meer wil! Hij draait de hoofden waar hij ook heen gaat en laat toeschouwers achter met de vraag: “Is hij het of niet?”

blankIn 2005 had Tony het geluk Robbie persoonlijk te ontmoeten, te praten over vrouwen, muziek en vooral voetbal, en zelfs de goedkeuring van zijn idool te krijgen toen

Robbie zei: “Ik vind het geweldig, ik ben echt gevleid! Het is verdomd hard werken om mij te zijn! “

In 2008 versloeg Tony al zijn ‘Robbie’-competitie en landde hij een plek op BBC ONE’s,’ The One And Only ‘, die zes opeenvolgende weken optrad voor 7 miljoen kijkers, en uiteindelijk boog in de finale voor Dusty Springfield!

De gelijkenis is zo griezelig dat Tony is verschenen voor tal van promotiecampagnes en tv-shows in heel Europa, maar het hoogtepunt moet zijn om Robbie te spelen in een reeks officiële korte films voor het album ‘Rudebox’.

Tony’s show omvat alle grootste hits, met een paar speciale verrassingen, die de ware geest van alles vastleggen Robbie!

 

De looks, de bewegingen, de stem, het ego !!

Eerste informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht!

Besloten of openbaar optreden?

2 + 3 =

Cat international booking agency in the Netherlands

Welke informatie is nodig voor een definitieve boeking ?

 • Welke artiest band of act wilt u boeken?
 • Datum van het optreden.
 • Tijdstip van het optreden.
 • Uw persoonlijke contactgegevens.
 • Adresgegevens van de locatie.
 • Contactpersoon op locatie.
 • Wat voor type feest en voor hoeveel personen?
 • Is het een besloten of openbaar optreden?
 • Bijzonderheden; bijvoorbeeld,- verrassing voor iemand-speciale gelegenheid-moeilijk bereikbaar.

Meer informatie:

Bel ons gerust tijdens kantooruren op:

+31 (0)13  570 22 55 of +31 (0)653130823

Pin It on Pinterest