logo cat international

Songbird (Karine Hannah) als Barbra Streisand

Barbra Streisand Tribute

De in Montreal geboren en in New York wonende zangeres Karine Hannah had de grote eer persoonlijk uitgenodigd te worden om te zingen op de bruiloft van Celine Dion – een bewijs van haar ongelooflijke talent.

Vanaf jonge leeftijd zette het luisteren naar de muziek van Barbra Streisand en het urenlang aanscherpen van haar stemgeluid met haar geliefde moeder de toon voor wat er zou komen voor Karine als artiest en live-artiest.

Karine en haar fantastische band, Water Colors (een krachtige groep van de beste muzikanten ter wereld), zijn enthousiast om met hart en ziel te spelen en “Songbird” te delen, en om de enige echte legendarische Barbra Streisand te eren.

Barbra Streisand Tribute boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Barbra Streisand Tribute boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.