Leanne Harper as Beyoncé

Beyoncé Fierce Tribute

Leanne Harper’s Tribute to Beyoncé biedt een show vol gelikte, originele choreografie, adembenemende vocale vaardigheden, fenomenale kostuumwisselingen en veel deelname van het publiek!

Beyoncé Fierce is een internationale tribute-artiest geïnspireerd door de geweldige kunstenaar Beyoncé. Leanne Harper besloot een stap verder te duiken in de entertainmentindustrie en creëerde de onmisbare ‘Beyoncé Fierce Tribute Show’.

Wij garanderen dat deze unieke show u betoverd zal achterlaten! Zozeer zelfs dat je het gevoel krijgt dat je dichtbij en persoonlijk bent met Beyoncé zelf.

Met vertolkingen van de geliefde powerballads ‘If I Were a Boy’ tot ‘Halo’ en het knallende ‘Crazy in Love’ tot ‘Single Ladies’. Boek Beyonce Fierce nu voor jouw evenement!

Beyoncé Fierce Tribute boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Beyoncé Fierce Tribute boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.