Dirty Harry

Blondie Tribute

Dirty Harry heeft niet alleen het originele geluid, gevoel, de houding en de volledige backcatalogus van de band, maar ook een geweldig getalenteerde look-a-like van Debbie om “good stuff” te leveren.

Heart Of Glass, Call me, Rapture, Sunday Girl, Dreaming, Atomic, Denis, Hangend aan de telefoon, Maria, Hoe dan ook.. Dirty Harry doet het allemaal, plus nog veel meer van de beste hitparades en favorieten van fans.

De essentie van Dirty Harry is om een ​​show neer te zetten waar Blondie een knipoog naar zou geven en die fans kunnen omarmen

Blondie Tribute boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Blondie Tribute boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.