It's now or never …

BOUKE & THE ELVIS MATTERS BAND

Bouke Scholten groeide op in een muzikale familie en al snel werd ontdekt dat hij over een gouden stem beschikte. Reeds op 18-jarige leeftijd begon Bouke met optreden en ontdekte ook het publiek de krachtige, loepzuivere stem die hij bezit.

Hierdoor rees zijn ster snel en werd hij veelgevraagd artiest. Bouke was te gast in een tweetal talentenshows op TV en zo maakte ook de rest van Nederland kennis met Bouke. Met zijn gouden stem won hij in 2009 moeiteloos de RTL4 televisieshow en eind 2014 was hij ook de absolute nummer één in de SBS6 TV show “The Winner Takes It All”.

Zijn stem en performance bracht Bouke in 2012 zelfs tot in Memphis (USA) waar hij op het landgoed Graceland mocht optreden voor een wereldwijd Elvis publiek.

The Tribute (Battle of Bands)
Vanaf zaterdag 7 januari 2023 was op SBS6 bij The Tribute te zien met daarin geweldige coverbands die strijden om een plek in de Ziggo Dome! Ook Bouke deed mee met zijn fantastische band en won dit fantastische programma! Nu mag Bouke 3 x optreden in de Ziggo Dome !

Bouke & The Elvis Matters band boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Bouke & The Elvis Matters band boeken?
Prijs v.a. € 7.495,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.