When Britannia ruled the airwaves

The British Invasion Show

The British Invasion Show, van Johnny Warman’s Magic Bus, herbeleeft een iconische tijd tussen 1964 en 1966, toen Britse bands de Amerikaanse hitlijsten en geesten veroverden. In die periode begroetten de Verenigde Staten alles overwinnende helden The Rolling Stones, The Beatles, Cream, Them, The Yardbirds, The Small Faces, Pink Floyd en The Kinks.

Bereid je dus voor op grote Britse klassiekers als ‘I Wanna Hold Your Hand’, ‘For Your Love’, ‘Keep On Running’, ‘See Emily Play’, ‘Sunshine Of Your Love’, ‘Jumpin’ Jack Flash’ en meer.

The British Invasion Show boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

The British Invasion Show boeken?
Prijs v.a. € 2.495,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.