Oops... She did it again!

Britney Spears Tribute

eni Jaye is het meest accurate en gewilde tribute van het VK aan Britney Spears, zoals te zien op MTV en Top of the Pops. Britney Spears was Jeni’s eerste show in een lange reeks van megasuccesvolle tributes en gaat nog steeds door na bijna twee decennia van talloze live optredens.

Klassieke choreografie, iconische kostuums en die spot-on zang laten velen afvragen of het de echte Britney op het podium is! De show van zestig minuten bevat meerdere verbluffende kostuumwisselingen en kan ook worden geboekt met achtergronddansers om het belangrijke visuele effect te versterken.

Je moet ‘gek’ zijn om Jeni Jaye niet als Britney Spears te boeken voor je volgende evenement!

Britney Spears Tribute boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Britney Spears Tribute boeken?
Prijs v.a. € 1.195,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.