Entertainment that exceeds your expectations

Bruno Mars Experience

Breng uw evenement naar een hoger niveau met een onverslaanbare tribute-ervaring. Op zoek naar Bruno Mars? Wij maken het waar!

Met de funky klanken van hun inspiratie Bruno Mars brengt JJ Gibson je een podiumvoorstelling en productie die jouw publiek de hele avond op de dansvloer houdt.

Spannend, inspirerend, leuk en onderhoudend zijn slechts een paar woorden die de boeiende en gezinsvriendelijke show van Bruno Mars Experience beschrijven die alle leeftijden en demografische groepen aanspreekt!

Met een muzikale line-up van de grootste Bruno-hits ooit opgenomen, gemixt met favoriete top 40-songs die het publiek zeker kent, zie je waarom mensen “Over The Moon” zijn van deze Bruno Mars Tribute!

Bruno Mars Experience boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Bruno Mars Experience boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.