Alle hits live!

BYE BYE BABY

Het heeft even geduurd, maar BYE BYE BABY wordt nu de grootste trekpleister op de zeer competitieve Jersey Boy-markt. Bijvoorbeeld de staande ovatie en bijna vol publiek in het Dunstable Grove theater, ze verdubbelden hun bezoekers aantallen sinds hun laatste optreden daar slechts 6 maanden ervoor.

BYE BYE BABY is de enige show die het verhaal van Frankie Valli en The Four Seasons op dezelfde manier vertelt als The Jersey Boys London West End Show, dus het is veel meer dan alleen een hoop liedjes aan elkaar geregen.

Ze brengen hun eigen volledige PA-systeem en geluidstechnicus plus lichtinstallatie en brengen de grootste hits van Frankie Valli & The Four Seasons Hits, waaronder: BEGGIN’, CAN’T TAKE MY EYES OFF YOU’’ LETS HANG ON’ ‘RAG DOLL’, WALK LIKE A MAN, SHERRY, WORKING MY WAY BACK TO YOU, ’BIG GIRLS DON’T CRY, BYE BYE BABY (BABY GOODBYE).

Bye Bye Baby boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

BYE BYE BABY boeken?
Prijs v.a. € 2.495,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.