No.1 Tribute to Celine Dion: Immortality

Celine Dion Tribute

Lisa Press presenteert Immortality: een eerbetoon aan Celine Dion!

The Legend, de onvergelijkbare Celine Dion, op meesterlijke wijze neergezet door de veelbekroonde zangeres Lisa Press.

Haar krachtige zang, perfecte maniertjes en griezelige gelijkenis met de megaster zelf doen je geloven dat je meteen bent getransporteerd naar een uitverkocht concert van de Diva zelf.

Met alle hitnummers zoals ‘My Heart Will Go On’, ‘I’m Alive’ en ‘Because you Loved Me’. Met al haar ervaring op het gebied van optredens neemt Lisa de persoonlijkheid van Celine aan om een onvergetelijke avond te creëren.

Lisa’s eerbetoon aan Celine heeft haar over de hele wereld gebracht met verschillende cruises en overzeese boekingen. Dit eerbetoon mag je zeker niet missen!

Celine Dion Tribute boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Celine Dion Tribute boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.