Essentially Cher

Cher Live tribute band

De meest opwindende Cher-ervaring van Groot-Brittannië.

Als je op zoek bent naar een tribute band met een WOW-factor, zoek dan niet verder dan Trisha McCluney als Essentially Cher!

Trisha is simpelweg het dichtst bij de godin van de pop die je zult vinden! Vanaf het moment dat ze het podium betreedt in haar op maat gemaakte zwarte catsuit, leren jasje en massa zwart krullend haar tot aan de manier waarop ze haar griezelige zang, maniertjes en podiumpresentatie combineert, maak je klaar om de tijd terug te draaien met de meest authentieke en opwindende Cher ervaring!

Cher Live tribute band boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Cher Live tribute band boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.