Pop Up Bowie!

David Bowie Tribute

De bekroonde ‘Pop Up Bowie’. Een prachtig eerbetoon aan David Bowie. ‘Pop Up Bowie’ brengt de grootste hits van David Bowie ten gehore, uit elk tijdperk van Bowie’s carrière, van de jaren ’70 tot en met de jaren negentig en daarna.

Frontman Paul Antony, groot fan van Bowie, brengt de charismatische prestatie van zijn held nauwkeurig in beeld. Paul’s vocale en visuele gelijkenis met David is opmerkelijk. Pop-Up Bowie had onlangs het genoegen een akoestisch optreden te geven voor Maggi Ronson, zus van de legendarische ‘Spider from Mars’ en Bowie-sideman Mick Ronson.’Zingen voor Maggi Ronson was een geweldig en emotioneel moment voor mij’, zei Paul.

Hij treedt solo op, of ondersteund door een fantastische band van ervaren, professionele muzikanten om een ​​pulserende avond vol pure, authentieke Bowie te verzorgen!

Pop Up Bowie boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Pop Up Bowie boeken?
Prijs v.a. € 2.495,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.