F U N-tertainment © door Italo-Belgen

de Spikes

Het begrip FUN-tertainment ©, gepatenteerd  door “De Spikes”. Van wijdse schapenveld-geluiden uit de Vlaamse folkvlakten tot zwoele, kleverige latino-sounds. De Spikes reizen voortdurend doorheen de volledige muziekcatalogus: een hutsepot van de huidige hitlijsten,

Het (hard)rocktijdperk van de jaren ’60 – ’80, de new-wave-achtige jaren ’80, het grungy tijdperk en de I Love The 90s aangevuld met het kinky disco Saturday Night Fever-gevoel. Het Spikes-repertoire is zo breed dat er zelfs plek is voor Schlagermuziek, het betere Nederlandse en Belgische levenslied, Franse chansons en zelfs muziek die nog moet worden uitgevonden.

Nog steeds niets wijzer geworden? Géén idee van wat De Spikes brengen? Zij die u voorgingen beschrijven het als “… een heel apart gevoel van binnen …” overgoten met een dikke saus leukigheid en Bourgondische gezelligheid.

Laten we niet vergeten te vermelden dat De Spikes zelfs de koeler-dan-de-coolste-koelkast kids bedienen met talloze hedendaagse Dance-medleys (denk aan internationale helden zoals “Ed Sheeran”, “Stromae” en “Bruno Mars” – maar ook lokale helden zoals “Lil’ Kleine”, “Boef”, “Jebroer” en “Nielson”).

De Spikes hebben slechts één missie! ELK publiek in de juiste muzikale stemming te krijgen. Zelfs voor de allerkleinsten kunnen De Spikes het maken – onder de noemer “de SpiKIDS”.

Met een State-of-the-Art lichtshow en subliem geluid voor iedere locatie zorgt het professioneel team techniekers iedere keer weer voor een waar OORgasme!

“Op aanvraag steken de Italo-Belgen zelfs een complete Italiaanse show voor jou in elkaar. La vita è bella!”

De Spikes boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

De Spikes boeken?
Prijs v.a. € 3.495,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.