Johnny Cash Tribute

Def Americans

Def Americans is een muzikaal eerbetoon aan de Man in Black: Johnny Cash en is vernoemd naar Johnny’s laatste platenlabel Def Jam Records/American Recordings.

De band staat bekend om het brengen van de nummers van The Man In Black precies zoals ze bedoeld waren, met hetzelfde boem-chicka-boem geluid dat zo goed bij Johnny’s stem past en dat onmiddellijk over de hele wereld wordt herkend, zelfs voordat Johnny begint te zingen.

De stem van zanger Elco komt angstaanjagend dicht bij de bariton van Johnny. Een absoluut hoogtepunt van de show is de charmante Kim in de rol van June Carter Cash die het podium betreedt en zich bij de groep voegt voor enkele van de beste duetten van Johnny en June. Helaas zijn zowel Johnny als June een paar jaar geleden overleden, maar Def Americans zetten hun unieke erfenis voort.

Def Americans boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Def Americans boeken?
Prijs v.a. € 2.495,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.