Disco hits

Disco Diva’s

Disco-fans zullen zich genieten van alle grootste Disco-hits. Met muziek van artiesten als Abba, Gloria Gaynor, The Pointer Sisters, Bee Gees, The Trammps, Sister Sledge, Donna Summer en Earth Wind And Fire.

Deze dames weten hoe ze een geweldige show moeten neerzetten en zullen zingen, dansen en interactie hebben met het publiek tot iedereen op de been is en geniet van de show!

I Will Survive – Gloria Gaynor – Disco Inferno – The Trammps – Stayin Alive – Bee Gees

September – Earth Wind and Fire – Car Wash – Rose Royce – We Are Family – Sister Sledge

So Excited – The Pointer Sisters- On The Radio – Donna Summer

Disco Diva’s boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Disco Diva’s boeken?
Prijs v.a. € 1.500,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.