A tribute to Tina Turner

Diva Turner

In haar Tina Turner Tribute neemt Mariska je mee door het enorme repertoire van deze legendarische zangeres. Vele Tina Turner klassiekers passeren de revue tijdens een optreden van Diva Turner.

Ze brengt de grootste hits zoals Proud Mary, What’s Love Got To Do With It en Private Dancer in een krachtig en persoonlijk optreden.

Door haar deelname aan seizoen 2 van The Tribute: Battle Of The Bands 2023 op SBS6 heeft heel Nederland kennis kunnen maken met deze krachtige, warme en sterke persoonlijkheid. Een vakvrouw die ieder optreden vol overgave en emotie brengt.

Diva Turner boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Diva Turner boeken?
Prijs v.a. € 4.495,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.