Awesome, really really great!

The Ed Sheeran Experience

Jack Shepherd is een uitzonderlijke imitator en wereldberoemd voor zijn ongelooflijke performances. Hij treed op in de hele wereld met zijn geweldige live replica van Ed Sheeran’s shows, Jack’s doel is ervoor te zorgen dat iedereen de volledige Ed Sheeran-ervaring krijgt.

Jack gebruikt zijn talenten als een MULTI-TALENTED muzikant, Jack is de enige ED SHEERAN imitator die een volledige LIVE show neer zet, inclusief RAP- BEAT BOXING daarbij gebruik makend van een 100 % gedupliceerde loop station zonder backing tracks.

Zijn geweldige bühne presentatie en relaxte mentaliteit bij het publiek samen met zijn gelijkenis , leeftijd , tot zelfs zijn schoenmaat (LOL) maken Jacks optredens ongeëvenaard. Jack gebruikt dezelfde soort gitaren als Ed Sheeran om de sound bij een Ed Sheeran show te evenaren.

The Ed Sheeran Experience boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

The Ed Sheeran Experience boeken?
Prijs v.a. € 4.495,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.