The Everly Brothers Tribute

ForEverly Brothers

ForEverly Brothers bestaat uit het zeer getalenteerde zangduo Marcel Hufnagel en Harold Verwoert, die samen de muzikale erfenis van de legendarische Everly Brothers levend willen houden.

Marcel Hufnagel scoorde op 14-jarige leeftijd al een Nederlandstalige top-10-hit en begon op 17-jarige leeftijd aan zijn lange carrière als professioneel leadzanger en drummer in de destijds succesvolle band Clockhouse. Marcel heeft vier klassieke albums gemaakt, waarvan wereldwijd 450.000 exemplaren zijn verkocht. Door zijn internationale successen kwam hij in aanraking met het repertoire van The Everly Brothers. Als vertolker van Phil Everly in een grootse theatershow met live band in de Nederlandse theaters groeide de liefde voor de muziek van The Everly Brothers verder.

Harold Verwoert ging na de middelbare school klassieke zang studeren aan het Conservatorium in Groningen. Tijdens zijn militaire dienst deed hij auditie voor de theatershow ‘Jeans!’, waar hij vervolgens aan de slag ging als zanger/danser en later zangcoach werd voor zo’n 700 optredens. Naast een carrière als producer van tv-programma’s blijft hij succesvol als zanger. Als ‘Coole Piet’, later Diego, heeft hij ruim 80 sinterklaasliedjes op zijn naam staan. Hij schrijft liedjes in opdracht, produceert diverse zangprojecten en heeft een eigen projectstudio waar hij achtergrondzang opneemt en zingt. Harold groeide van jongs af aan op met de muziek van The Everly Brothers.

ForEverly Brothers boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

ForEverly Brothers boeken?
Prijs v.a. € 2.495,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.