Godfather of Soul, and Rhythm and Blues

Geno Washington

Geno is een legende in het livecircuit van de jaren zestig: een tijdgenoot van Paul Jones, Georgie Fame en Alexis Corner – hij had destijds Pink Floyd en Jimi Hendrix als ZIJN supportbands(!).

Vandaag is Geno nog steeds een plezier voor het publiek met zijn energieke show, nu is de wereld weer open voor livemuziekevenementen…

Geno geniet nog steeds een cultstatus in de Soul-, Blues-, R&B- en Northern Soul-scene dankzij zijn onovertroffen reputatie als live-artiest. Zijn magnetische podiumpresentatie en zijn liefde voor optredens (en voor het leven!) maken hem tot een inspiratie en een genot om naar te kijken.

Als je Geno Washington nog niet hebt geboekt voor een van je evenementen, doe jezelf dan een plezier en bel of e-mail vandaag nog en boek een datum. Je zult zeker niet teleurgesteld worden!

Geno Washington boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Geno Washington boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.