Al je favoriete meidenbandhits

Girlbands United

Girlbands United is een energieke show die al je favoriete meidenbandhits aller tijden combineert. Met Spice Girls, Little Mix, Destinys Child, Girls Aloud, All Saints, B * witched en nog veel meer!

Iconische choreografieën, kostuums en vocale arrangementen weerspiegelen allemaal je favoriete meidengroepstijlen, waardoor je een multi-concertconcept in één show krijgt.

Het is ook mogelijk om aan uw locatie of publiek aan te passen door meer van een bepaalde act of minder van een andere toe te voegen om een ​​op maat gemaakte uitvoering te bieden voor elke locatie of publiek. Het mooie van deze show is dat er voor elk wat wils is.

Sound of the Underground – Girls Aloud – Don’t Cha – The Pussycat Dolls – C’est La Vie – B*witched – Wannabe – Spice Girls – Never Ever – All Saints – Black Magic – Little Mix – Independant Women – Destinys Child en meer.

Girlbands United boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Girlbands United boeken?
Prijs v.a. € 2.495,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.