Kofi Taylor is ‘Harry Styled’

Harry Styles Tribute

De branie, het uiterlijk en de zang van de wereldwijde popsensatie Harry Styles. Dat alles heeft Kofi Taylor als ‘Harry Styled’.

Vanaf zijn begindagen als lid van One Direction tot zijn succesvolle solocarrière heeft Harry Styles de harten van fans over de hele wereld veroverd met zijn unieke geluid en stijl.

Harry Styled brengt diezelfde magie naar het podium en brengt hits als Watermelon Sugar, As It Was en Sign of the Times met alle passie en aanstekelijke energie van het echte werk.

Harry Styles Tribute boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Harry Styles Tribute boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.