Terug naar de jaren '50!

High School Hop

High School Hop neemt je mee terug naar de jaren 50 met klassiekers uit de film Grease en de grootste Rock and Roll-nummers van die tijd. Deze zang- en dansshow is de perfecte show voor een publiek dat een stap terug in de tijd wil maken naar de fantastische jaren 50.

Uitgelichte nummers zijn onder meer; Greased Lightnin’ – John Travolta- You’re The One That I Want – Olivia Newton John & John Travolta- Johnny B.Goode – Chuck Berry- Rock Around The Clock – Bill Haley & His Comets – Hound Dog – Elvis Presley – We Go Together – Grease Cast – Tutti Frutti – Little Richard

High School Hop boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

High School Hop boeken?
Prijs v.a. € 1.500,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.