Wij hadden op kantoor geen goed gsm signaal en zochten naar een oplossing. Deze vonden we bij GSM Versterkers.nl. Er is een Gsm signaalversterker geïnstalleerd met 1 buiten en 3 binnen antennes door een lokaal installatie bureau en de buitenantenne van de HI13-5S is op het dag geïnstalleerd.

We zijn erg tevreden met deze oplossing!!

De HIboost 5 bands GSM signaalversterker 

De oplossing voor beter bereik in uw bedrijf, of privéwoning

De toepassing voor al onze gsm versterkers is om het signaal wat buiten ontvangen wordt via de binnenantenne(s) te verspreiden in uw woning, kantoor, bedrijfsruimtes en moderne goed geïsoleerde gebouwen. Met natuurlijk als doel uw bereik te verbeteren. De signaalversterker heeft standaard een interne binnenantenne om direct na de installatie van de buitenantenne een signaalversterking te merken tot 75m² en met de mogelijkheid om extra binnenantennes met bekabeling uit te breiden. Hierdoor wordt u probleem van slecht ontvangst overal inpandig opgelost.

De HI13-5S is ontworpen om elk mobiel signaal te verbeteren. Ervaar gemoedsrust bij reizen of op vakantie met minder ononderbroken verbindingen en duidelijke oproepen voor bij gebruik van havens  waar melding via het gsm netwerk worden gedaan. Maximaliseer gemak door ervoor te zorgen dat u verbonden kunt blijven met uw mobiele apparaten.

De HIBOOST Hi13-5S is een perfecte manier om beter bereik in huis te ontvangen en dus om het  2G, 3G, 4G, 5G spraak en dataverkeer voor alle telecomproviders op uw vaste locatie te verbeteren. Uw mobiel ontvangst en verzendsignaal wordt inpandig versterkt met een ratio van 75m² zonder binnenantenne en tot ongeveer 500m² met binnenantenne(s). Dit onder voorwaarden dat het signaal (-55dBm t/m 85dBm) buiten u woning, kantoor of bedrijfspand goed is. De batterij van uw mobiele telefoon zal minder snel leeg gaan omdat er niet continu naar een beter signaal hoeft te worden gezocht door uw telefoon. Bij uitbreidingsmogelijkheden heden heeft u de keuze tussen een Omni of Paneel antenne Omni is een 360graden antenne en Paneel is een 90 graden antenne.

 

Dit bericht is ook beschikbaar in: blankEnglish blankDeutsch

Pin It on Pinterest

Share This