Today, Tomorrow, Forever

Joseph Clark & Band

Boek Joseph Clark met live band voor een wervelende show!

Geniet van een avond vol klassieke big band traditie met bekende nummers van de grootste pop, jazz- en swingnummers, afgewisseld met hedendaagse nummers die populair zijn gemaakt door de sterren die ze hebben uitgevoerd en gecomponeerd.

De show zal de onnavolgbare flair van Joseph Clark benadrukken met geweldige reacties van het publiek.

Het sprankelende feest omvat onder meer songs van Queen zoals Barcelona, Somebody to love, Bohemian Rhapsody maar ook onder andere The way you look tonight, I’m a believer, Feeling Good, Mercy, Spiderman, Soul man, Amarillo en You Can Leave Your Hat On.

Joseph Clark boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Joseph Clark boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.