Tribute by Jeni Jaye

Kylie Minogue Tribute

Laat je alle hits van de Princess of Pop Kylie Minogue horen. In een fantastische show tot 90 minuten lang . De meest vergelijkbare showkleding- witte catsuit, showgirl veren en een paar leuke verrassingen kun je verwachten tijdens deze bijna 90 min. durende show. De show kan ook geboekt worden met dansers/essen. Jeni zal er zorg voor dragen dat het publiek zich zal vermaken en mee kan zingen en dansen op de bekende nummers van KYLIE:

Spinning Around – Can,t get you outta my head – I should be so lucky – Locomotion- Love at first sight- In your eyes- Come into my world- Dancing- Step back in time- On a night like this- better the devil you know – All the lovers en meer.

Kylie Minogue Tribute boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Kylie Minogue Tribute boeken?
Prijs v.a. € 1.195,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.