The Original Band

LEVEL 42

Level 42 werd in 1979 opgericht. Level 42 bestond toen uit Mark King (basgitaar en zang), Mike Lundup (keyboard), Phil Gould (drums) en Boon Gould (gitaar). Al snel werden ze wereldberoemd door hits als Love games, Hot water, The sun goes down (Living it up), Running in the family en Lessons in love.

Na een aantal bandwisselingen en solocarrières zijn ze nu weer terug als nooit tevoren. Deze band van wereldfaam boeken voor uw event? Dat kan nu!

Level 42 boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Level 42 boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.