John Oldenstam als Lionel Richie

Lionel Richie Tribute

Leadzanger John Oldenstam, bekend van de Soundmix-show en diverse musicals van Joop van den Ende zoals The Lion King en Dirty Dancing, wordt begeleid door professionele muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de Tribute-wereld.

Lionel Richie Tribute is een productie van dezelfde directie als ABBA Tribute, die zo’n 150 shows verzorgt in binnen- en buitenland.

Lionel Richie Tribute boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Lionel Richie Tribute boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.