Foot stomping, fist pumping!

The Luke Combs Experience

De Luke Combs Experience komt naar Nederland! Ze zullen je alles bieden om met je voeten te stampen en je vuisten te laten pompen op alle superstarhits van deze country artiest. Als je van Luke Combs houdt, kom dan met ons mee voor een avond die je nooit zult vergeten. Met nummers als ‘The Kind of Love We Make’, ‘Beer Never Broke My Heart’ tot ‘Beautiful Crazy’ en ‘Growin’ Up and Gettin’ Old’ hebben zij iets waar iedereen van zal genieten.

Als u een Luke Comb-fan bent of zelfs als u dat niet bent, weten we zeker dat u aan het einde van de avond ergens mee zult dansen of meezingen.

We willen dat u uw ogen kunt sluiten en het gevoel hebt dat u zelf bij een van de optredens van de levende legende Luke Combs staat.

The Luke Combs Experience boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

The Luke Combs Experience boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.