Vertolkt door Jeni Jaye

Madonna Tribute

Met haar nauwkeurige weergave van de steeds veranderende Madonna is Jeni in staat om je terug te brengen naar de dagen van de jaren ’80 Pop Icon die door de tijd reist met gedenkwaardige Madonna-shows die tot leven worden gebracht op je evenement.

Deze show is beschikbaar met dansers.

Met meer dan 20 jaar ervaring laat Jeni je de hele nacht door feesten met hits als
Like a Virgin – Papa dont preach – Holiday – La Isla Bonita – Like a Prayer – Material girl – Express yourself – Vogue en veel meer.

Madonna Tribute boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Madonna Tribute boeken?
Prijs v.a. € 1.195,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.