It's time to Break Free!

Majesty - A tribute to Queen

Ze houden gewoon van Queen en zijn erg trots dat ze de kans krijgen om hun ongelooflijke muziek uit te voeren. Hun arrangementen zijn voor een groot deel gebaseerd op de live interpretaties die Queen uitvoerde tijdens hun vele iconische shows. Dat gezegd hebbende, deze arrangementen zijn in de stijl van en geen exacte replica’s. Wij doen dit om twee redenen.

1. Ze willen op hun eigen manier hulde brengen aan Queen, dus brengen vaak een beetje van zichzelf naar de muziek.

2. Queen speelde altijd live en elke avond kon iets anders zijn; dus ze presteren ook op een manier dat “alles kan gebeuren.” – Het is veel leuker voor de band en voor jou!

Majesty boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Majesty boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.