Directe boekingsaanvraag

blankAANVRAAG VOOR EEN ARTIEST

Plaats een aanvraag voor de door u gewenste artiest. Dit kan telefonisch, per mail en op het formulier op elke artiestenpagina. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie met de beschikbaarheid.

blank

OPTIE OF BOEKING PLAATSEN

Wij plaatsen voor u een vrijblijvende optie op de door u gewenste evenement-datum. Deze houden we standaard 14 dagen aan. Binnen deze termijn hebt u het eerste recht de gewenste artiest te bevestigen. Ook als er zich onverhoopt een andere opdrachtgever aandient die de artiest wil bevestigen op dezelfde datum, krijgt u 24 uur de mogelijkheid om gebruik te maken van dit recht.

blank

ONLINE BOEKINGSFORMULIER

Bent u akkoord met het aanbod? Dan kunt u deze direct boeken en betalen, Wij nemen dan spoedig contact met u op per email of telefoon.

Wij geven dit direct door aan de artiest zodat die de datum voor u vrijhoudt. U ontvangt per email een bevestiging.

blank

U ONTVANGT EEN OVEREENKOMST EN FACTUUR

U ontvangt een heldere overeenkomst met alle gemaakte afspraken en een factuur met de bestelde artiest(en) en eventuele aanvullende diensten. Met als u nog niet heeft betaald (offerte of proforma) een directe betaallink op de factuur er is altijd een betaalmogelijkheid die bij u aansluit. Bij een aantal artiesten is directe betaling na reservering ook mogelijk!

Pin It on Pinterest

Share This