Beschrijving

ForEverly Brothers bestaat uit het zeer talentvolle zangduo Marcel Hufnagel en Harold Verwoert, die samen de muzikale nalatenschap van de legendarische Everly Brothers levend willen houden.Marcel Hufnagel (02-03-1969) scoorde op 14-jarige leeftijd al een Nederlandstalige top-10 hit en begon zijn lange carrière op 17-jarige leeftijd als professioneel leadzanger en drummer in de succesvolle band Clockhouse van dat moment. Marcel heeft vier klassieke albums gemaakt, waarvan er 450.000 exemplaren wereldwijd zijn verkocht. Door zijn internationale successen kwam hij wederom in aanraking met het repertoire van The Everly Brothers. Als vertolker van Phil Everly in een grootse theatershow met live band in de Nederlandse theaters, groeide de liefde voor de muziek van The Everly Brothers verder uit.

Harold Verwoert (15-01-1968) ging na de HAVO klassieke zang studeren aan het Conservatorium in Groningen. Tijdens zijn dienstplicht deed hij auditie voor de theatershow “Jeans!”, waar hij aansluitend ging werken als zanger/danser en zo’n 700 voorstellingen later vocal coach van werd. Naast carrière als producer van Tv–programma’s blijft hij succesvol als zanger. Als ‘Coole Piet’, later Diego, heeft hij meer dan 80 Sinterklaasliedjes op zijn naam staan. Hij schrijft in opdracht liedjes, produceert diverse zangprojecten en heeft een eigen project studio waar hij backing–vocals opneemt en inzingt. Harold is van jongs af aan opgegroeid met de muziek van The Everly Brothers.

Golden Oldies

Hits als; Bye Bye Love, Wake Up Little Suzie, All I Have To Do Is Dream, Claudette, Bird Dog, Devoted To You, Problems, Take A Message To Mary, (Til) I Kissed You, Cathy’s Clown, Walk Right Back en Ebony Eyes hebben allemaal de status ‘Gouden Plaat’ behaald en zijn niet weg te denken uit onze muziekgeschiedenis. Met hun Tribute Act willen Marcel en Harold de legende laten voortduren. Met veel respect naar de originele artiesten en songs, vinden ze het een eer om een nieuwe generatie kennis te laten maken met deze muziek.

Toekomst Music

Het enthousiaste duo is eind vorig jaar een samenwerking aangegaan met platenlabel Toekomst Music. Hiermee hopen zij ‘Foreverly Brothers’ verder op de ‘muzikale’ kaart te zetten. Hun passie voor The Everly Brothers brengt Marcel en Harold bij elkaar. Net als bij het Amerikaanse zangduo houden de twee vrienden van de harmonieuze zangpartijen en spelen ze beide gitaar. Als ForEverly Brothers brengen ze graag de succesvolle hits uit de jaren 50 en 60, van de beroemde broers Don en Phil Everly ten gehore. Het repertoire van succesvolle country en rock-‘n–roll nummers worden door Marcel en Harold in een 40 minuten durende show stijlvol gepresenteerd. In binnen– en buitenland nemen ze oude en nieuwe fans mee ‘down memory lane’.

All Together Now

In januari 2020 neemt het duo deel aan het succesvolle Tv–programma All Together Now. Ze komen als winnaar uit de competitie en lanceren in samenwerking met producer John Dirne van de White Villa Studio’s het nummer ‘Bye Bye Love’, uitgebracht onder platenlabel Toekomst Music. Het origineel is geschreven door Boudleaux Bryan/Felice Bryant en vertolkt door The Everly Brothers in 1957. Met dit succes op nationale televisie zullen noten van The Everly Brothers hopelijk nog lang doorklinken in de toekomst.

Pin It on Pinterest

Share This