The Total 60s & 70s Rock Show

3.000,00 Excl. BTW / VAT / MwSt

Musical Shows that encompass the true Spirit of the Sixties and Seventees!

Kom en geniet 2 uur lang met de beste hits uit de jaren 60 en 70, covers van de grootste band en artiesten van die tijd zoals: THE ROLLING STONES, THE BEATLES,THE SMALL FACES,  THE KINKS,  THE ANIMALS , JIMI HENDRIX, OTIS REDDING,  EDDIE FLOYD en nog veel meer.

Beschrijving

The Total 60s & 70s Rock Show

Experience the two greatest decades in rock

Ga terug naar een tijdperk van grote riffs, tijdloze tracks en onvergetelijke anthems van artiesten als T Rex, David Bowie, Led Zeppelin, Cream, Jeff Beck, The Kinks, Cream, Jimi Hendrix en meer. Ga terug naar de ware geest van de jaren 60 en 70, toen de wereld aan het veranderen was … en de aarde bewoog voor iedereen!

Johnny Warman, zang en gitaar. Hij maakte 3 succesvolle albums op eigen naam; Walking into Mirrors , Hour Glass en From the jungle tot the New horizons. Als een van de Engelse songwriters werkte hij samen met Ringo Starr, Peter Gabriel, Asia, House of Lords, Starship, Ezio, Cheap Trick, Elaine Paige, Kiki Dee, Sir Tim Rice, John Bettis, Tony Levin, Jerry Marotta, Larry Fast en veel anderen op podium en studio.

Richard Willoughby,speelt de drums. Richard is een partner voor een aantal van de beste musici en artiesten,. Hij werkte samen met Bruce Springsteen, Foo Fighters, Black Crowes, Peter Frampton, Marillio. Een van zijn persoonlijke “HIGHLIGHTS” was een, naast het podium ontvangen THUMBS_UP, van superster, drummer en frontman Dave Grohl, de Drummer Nirvana en zanger FOO FIGHTERS

Andy Hamilton, saxofoon en zang. Erkend en gekend als een voorname muzikant in the Soul Scene en band Four Bills and a Ben. Waarschijnlijk een van de meest gevraagde saxofonisten in het Engelse muziek circuit. Hij trad op met o.a. George Michael en WHAM. Hij treed nog steeds op met deze artiest/en maar ook met Paul Mc Cartney, Bon Jovi, Radiohead, Elton John, Duran Duran, Pet Shop Boys, Tina Turner. ABC en Edwin Starr.

Dit bericht is ook beschikbaar in: blankEnglish blankDeutsch

Pin It on Pinterest

Share This