Toni Willé (Pussycat)

1.650,00 Excl. BTW / VAT / MwSt

De zangeres van Pussycat

Voor het Nederlandse publiek stelt zij een nieuwe show samen onder de veelzeggende titel : ‘Toni Wille, 25 Jaar Na Mississipi’. De mensen krijgen uiteindelijk waar ze om vragen : een show waarin Toni alle grote hitsuccessen van Pussycat ten gehore brengt. Een ware flash-back naar de jaren ’70, met nummers die iedereen kent, en een 100 % Meezing-garantie en een groot FEEST der herkenning.

Beschrijving

Toni Willé

De zangeres van Pussycat

Pussycat Was een Nederlandse popgroep uit de Limburgse plaats Brunssum. De band had in het midden van de jaren zeventig vier internationale hits op rij: Mississippi (1975), Georgie (1976), Smile (1976) en My broken souvenirs (1977) en daarna nog een serie hitsingles in Nederland en België.

Mississippi stond in 14 landen op nummer 1 en kende geen hitnotering in de VS, het land waar die rivier stroomt. Tweeëntwintig platen behaalden de status van goud. Het leeuwendeel van de nummers van de band, minstens 55, werd geschreven door Werner Theunissen.

Voor het Nederlandse publiek stelde zij een nieuwe show samen onder de veelzeggende titel : ‘Toni Wille, 25 Jaar Na Mississipi’. De mensen krijgen uiteindelijk waar ze om vragen : een show waarin Toni alle grote hitsuccessen van Pussycat ten gehore brengt. Een ware flash-back naar de jaren ’70, met nummers die iedereen kent, en een 100% meezing-garantie en een groot FEEST der herkenning.

De mix van het ultieme stemgeluid en volume van Toni enerzijds en het populaire Pussycat-repertoire anderzijds maken van haar show een ware happening !

 

Pin It on Pinterest

Share This