Johnny Warman’s Magic Bus

Mods & Rockers Show

Mods & Rockers Show (klassiekers uit de jaren 60 en 70) , door Johnny Warman’s Magic Bus, brengt je de beste muzikale jaren van ons leven – de jaren zestig en zeventig . De Mods en Rockers hebben vrede gesloten om een van de grootste tijdperken in de populaire muziek te vieren.

Dus of je nu een parka of een leren parka hebt, of een scooter of een Norton, bereid je voor op een avond puur entertainment van een van de beste bands op het live circuit.

The Magic Bus doet ook twee andere shows! Je kunt ze ook inhuren voor the The Total WHO Show en de Total 60s & 70s Rock Show (zie ook de video’s). De gage is gelijk.

Mods & Rockers Show boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Mods & Rockers Show boeken?
Prijs v.a. € 3.000,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.