They will rock you!

Mother Mercury

Mother Mercury, Europa’s meest authentieke Queen-tribute, brengt hulde aan de grootste band uit de rockgeschiedenis: Queen!

Dat is niet geheel vrijblijvend. Je hebt een geweldige band nodig en een zanger die een microfoon tot het breekpunt kan zingen. Sonny Vande Putte (winnaar van de Belgische editie van het grote tv-programma ‘Starstruck’) is die zanger. Diehard Queen-fan en bezitter van een stem die je haren moeiteloos overeind doet staan.

De band bestudeerde Queen met een vergrootglas. Na elk detail van deze iconen te hebben geanalyseerd, gingen ze aan de slag! De songs, het geluid, de harmonie, de kleding, de bewegingen, de gear, de energie,… Met elk optreden bevestigen deze heren waarom ze zichzelf de allerbeste mogen noemen.

Tijdens dit spannende optreden kun je meeschreeuwen met onvergetelijke hits als ‘Don’t stop me now’, ‘Radio Ga Ga’, ‘Somebody to love’, ‘Bohemian Rhapsody’ en nog veel meer!

Mother Mercury boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Mother Mercury boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.