Alle hits live!

Movie Musicals

Movie Musicals brengt het cabaret rechtstreeks naar uw locatie, feest of evenementenruimte. Met liedjes van de meest succesvolle filmmusicals voor op het podium en in de film. Met live zang, creatieve choreografie en gedenkwaardige personages, is het echt een complete uitvoering die van begin tot eind entertaint.

De klassieke show bevat filmmusicals zoals The Greatest Showman, Chicago, Burlesque, Moulin Rouge en Cabaret. All That Jazz – This is Me – Come Alive – Can Can Can – Lady Marmalade – Cabaret – Welcome to Burlesque.

Movie Musicalsboek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Movie Musicals boeken?
Prijs v.a. € 1.500,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.