Energieke live-show!

Movie The Night Away

Movie The Night Away is een energieke live-show die het publiek meeneemt op een reis door hun favoriete filmmusicals aller tijden. Met live zang, creatieve choreografie en gedenkwaardige personages is het echt een complete uitvoering die van begin tot eind vermaakt.

Deze klassieke show bevat nummers van Grease, Saturday Night Fever, Footloose, Dirty Dancing en Mamma Mia. Uitgelichte nummers zijn onder meer: Greased Lightnin’ – Saturday Night Fever – Staying Alive – Footloose – Time of My Life – Super Trouper – Waterloo and many more!

Movie The Night Away boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Movie The Night Away boeken?
Prijs v.a. € 1.500,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.