Acts & Shows

blank ACTS zijn artiesten of dansers welke een optreden verzorgen, solo of samen, van diverse tributes of verschillende genres  met soms als aanvulling dat ze op die artiest(en) lijken waarvan ze nummers ten gehore brengen. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden welke wij u graag presenteren.

De shows van SVNteen worden apart weergeven, zij hebben verschillende themashows samengesteld en kunnen deze ook op één avond samengesteld ten uitvoering brengen. Dit is dus eigenlijk Mix & Match met één groep. U begrijpt dat dit aanzienlijk in kosten kan schelen! Ga dus zeker even kijken bij hun shows hieronder!!

Acts en Shows

Met Acts en Shows bedoelen we, artiesten die niet persé geboekt worden op hun zang kwaliteiten maar mee om hun andere artistieke vaardigheden. Denk hierbij aan een sprekers, of bands welke muziek shows geven in de stijl van de zestig, zeventig en tachtiger jaren, of artiesten en bands welke themashows geven in diverse genres van toen en nu.

Vaak kunnen deze artiesten diverse thema feesten op  één avond ten gehore brengen!

blankMix & Match

Meer dan één tribute of show optreden als avondvullend programmaDe bands of artiesten die wij u hier presenteren kunnen ook samen met andere bands of artiesten optreden.

Zo kunt u Totally Tina prima Mix & Matchen met Ed Sheeran of de Blues Brothers.

De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt om zo een avondvullende show met voldoende afwisseling van genre en/of zangers of bands.

 SVNTeen Showsblank

De SVN Teen themashows zijn gemaakt om aan al uw entertainment behoeften voor elk soort evenement of functie te voldoen. Onze filmthema’s laten iedereen meezingen en dansen op de dansvloer.

De Party Like … shows bestrijken elk tijdperk dat je kunt bedenken om je thema-avond of feest naar een hoger niveau te tillen. Ze hebben ook unieke concepten die ze graag aanpassen aan uw specifieke wensen of locatie.

Eerste informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht!

Besloten of openbaar optreden?

15 + 15 =

Cat international booking agency in the Netherlands

Welke informatie is nodig voor een definitieve boeking ?

  • Welke artiest band of act wilt u boeken?
  • Datum van het optreden.
  • Tijdstip van het optreden.
  • Uw persoonlijke contactgegevens.
  • Adresgegevens van de locatie.
  • Contactpersoon op locatie.
  • Wat voor type feest en voor hoeveel personen?
  • Is het een besloten of openbaar optreden?
  • Bijzonderheden; bijvoorbeeld,- verrassing voor iemand-speciale gelegenheid-moeilijk bereikbaar.

Meer informatie:

Bel ons gerust tijdens kantooruren op:

+31 (0)13  570 22 55 of +31 (0)653130823

Pin It on Pinterest

Share This