Helemaal gek, helemaal knots, supermuzikaal!

Papa di Grazzi Showband

Papa di Grazzi is al jaren een spraakmakende act in het covercircuit. Mooie dames, korte rokjes, malle acts, super muzikaal, enorm veelzijdig, verrassende repertoirekeuze, een top show en dito sound. Ga zo nog maar even een tijdje door. Dit allemaal onder leiding van de Godfather of Party uit het Nederlandse bandjes circuit Papa Albert himself.

Ook is Albert zanger van de hitsingel O van Melrose toentertijd. Ook zal de band dit liedje tijdens de show nog eens ten gehore brengen. Tietske en Daniëlle completeren de show met hun uitstraling en strakke zang en blazers partijen. De geroutineerde band met louter top muzikanten weet van geen ophouden en de energie spat uit de speakers. Niet voor niets behoort deze band qua boekingen en vooral ook impact al jaren tot de Nederlandse top van cover en partybands.

Papa di Grazzi bestaat uit:

Albert Gras (Papa) // Entertainer – zanger
Daniëlle Gombert // Saxen – trompet – zang
Tietske Folkertsma // Trompet – zang
Hendrik Jan de Jong // Gitaar – zang
Anton Strijks // Toetsen, accordeon, zang
Daniël Hartung // Bas – zang
Joran Dijkstra // Drums

Een absolute topper voor zowel de feesttenten als de zakelijke markt.

Papa di Grazzi boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Papa di Grazzi boeken?
Prijs v.a. € 3.995,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.