The ultimate 80's night!

Party like the 80’s

Onze feestachtige themashows zijn ontworpen om uw publiek naar een specifieke tijd en plaats te vervoeren. De liedjes, speelstijl en kostuums uit die tijd herscheppen om je publiek in één keer herinneringen op te halen, te dansen en te zingen.

De 80’s editie brengt je de beste en grootste hits uit de jaren 80 die zorgen voor de ultieme 80’s avond. Aanbevolen artiesten zijn onder andere Wham, Whitney Houston, Madonna, Kylie, Bon Jovi Cyndi Lauper, Lionel Richie en nog veel meer!
Uitgelichte nummers:

I Wanna Dance With Somebody
Livin On A Prayer
Wake Me Up
Love Shack
Girls Just Wanna Have Fun
Footloose
Don’t Stop Believin
Never Gonna Give You Up

Party like the 80’s boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Party like the 80’s boeken?
Prijs v.a. € 1.500,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.