Alle bekende hits

PARTY LIKE 90'S VS 00'S

Onze feestachtige themashows zijn ontworpen om uw publiek naar een specifieke tijd en plaats te vervoeren. De liedjes, speelstijl en kostuums uit die tijd herscheppen om je publiek in één keer herinneringen op te laten halen, te dansen en te zingen.

De 90s Vs 00s-editie brengt je de beste en grootste hits uit de jaren 90 en 00 die zorgen voor het ultieme cheesy popfeest.

Uitgelichte artiesten zijn onder andere B * witched, Britney, Christina Aguilera, Liberty X, Steps, S Club 7 en nog veel meer!

Party Like The '90s boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Party Like The '90s boeken?
Prijs v.a. € 2.495,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.