The UK's leading Tex-Mex band

Los Pacaminos ft. Paul Young

Los Pacaminos is een Tex-Mex-band die in 1992 werd opgericht door popster Paul Young tijdens een pauze in zijn muziekcarrière. De band bestond oorspronkelijk uit zes leden, waaronder gitarist Jamie Moses, accordeon/toetsenist Matt Irving, songwriter Drew Barfield, bassist Steve Greetham en drummer Mark Pinder.

Ze speelden hun eerste optreden in een plaatselijke pub in Richmond in november van dat jaar en bleven samen optreden, waarbij ze bij elke show hechter werden als vrienden en muzikanten.
Boek Los Pacaminos nu voor een onvergetelijke avond!

Paul Young Los Pacaminos boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Paul Young Los Pacaminos boeken?
Prijs op aanvraag

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.