R&B/Soul

Please Mr Motown

Please Mr Motown is een viering van de geweldige hits van de Motown Era en Record Label. Met nummers van enkele van de grootste sterren van Motown, waaronder Marvin Gaye, The Supremes, Jackson 5, Diana Ross, The Four Tops en nog veel meer!

De show wordt geleid door Mr Motown zelf en heeft zijn prachtige vrouwelijke soulzangers aan zijn zijde.

​- Blame it on the Boogie – Jackson 5- Baby Love – The Supremes- Dancing In The Street – Martha and the Vandellas- All Night Long – Lionel Richie- I Heard It Through The Grapevine – Marvin Gaye- Please Mr Postman – The Marvelette

Please Mr. Motown boek je nu bij CAT International.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

rock band

Please Mr Motown boeken?
Prijs v.a. € 1.500,- excl. BTW

Boekingsaanvraag formulier (band of act-pagina)

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatieverschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijk voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. CAT International behoudt zich het recht voor om te allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.